Op1: Bas Tietema, Ellen van Langen en meer gemist? | Gids.tv

Op1: Bas Tietema, Ellen van Langen en meer gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2021-07-30 22:20:00

Uitzending van Op1 gemist?

Op1: Bas Tietema, Ellen van Langen en meer Seizoen 2 - Aflevering 157 van 178 - BNNVARA/EO/MAX/WNL Bas Tietema, Ellen van Langen en Suse van Kleef over het succes op de Olympische Spelen. * Ad Visser en Angelique Houtveen over het nieuwe album van Prince. * Frans Bauer en Eva Sipkar-Nagtegaal brengen een eerbetoon aan Kees Veldboer. * Rutger Jeuken over de dodelijke mishandeling op Mallorca.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Op1 gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

Bas Tietema, Ellen van Langen en Suse van Kleef over het succes op de Olympische Spelen
Na een stroeve start is het tij helemaal gekeerd voor TeamNL op de Olympische Spelen. Afgelopen nacht snelde BMX’er Niek Kimmann, ondanks een scheurtje in zijn knieschijf alweer naar de derde gouden medaille voor Nederland en daarmee staat het totaal nu op 15 medailles. Komt er nog meer succes aan? We bespreken het vanavond met wielerfanaat Bas Tietema, maker van Tour de Tietema en drijvende kracht achter het winnaarsfilmpje dat viral ging vandaag. Daarnaast Ellen van Langen en sportjournalist Suse van Kleef.

Rutger Jeuken over de dodelijke mishandeling op Mallorca
Vorige week kwam op het Spaanse vakantie-eiland Mallorca de 27-jarige Carlo door mishandeling om het leven. Een paar dagen later werd besloten dat de Spaanse autoriteiten de zaak overhevelen aan Nederland. Ondertussen cirkelen op het internet de namen van negen mogelijke verdachten, het OM noemt het afkeurend een digitale heksenjacht. Hoofdofficier van justitie Midden-Nederland Rutger Jeuken reageert vanavond in Op1 en vertelt hoe het nu verder gaat.

Ad Visser en Angelique Houtveen over het nieuwe album van Prince
Tien jaar lag het album ‘Welcome 2 America’ in een kluis, omdat Prince op het laatste moment toch niet helemaal tevreden bleek. Vandaag is die kluis dan toch geopend en is de ‘verloren plaat’ van His Royal Badness voor iedereen te beluisteren. Popjournalist Ad Visser en radio-dj bij Sublime Angelique Houtveen zijn groot bewonderaars en kunnen de uitbreiding van zijn al rijke oeuvre wel waarderen.

Frans Bauer en Eva Sipkar-Nagtegaal brengen een eerbetoon aan Kees Veldboer
Afgelopen week overleed oprichter van Stichting Ambulance Wens, Kees Veldboer. Hij vervulde vele laatste wensen met de stichting die hij bedacht toen hij zelf werkzaam was als ambulancebroeder. Hij was een held van Frans Bauer en die hielp hem graag met het vervullen van laatste wensen. Vanavond bij Op1 brengt hij samen met nabestaande Eva een eerbetoon aan Kees en zijn stichting. Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's


Op1 TV-Nieuws