Op1: Nabeschouwing coronapersconferentie gemist? | Gids.tv

Op1: Nabeschouwing coronapersconferentie gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2021-09-14 22:35:00

Uitzending van Op1 gemist?

Op1: Nabeschouwing coronapersconferentie Met roulerende presentatieduo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en wisselende signatuur. Duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag nemen een belangrijke plaats in. Bekijk de gasten van dinsdag 14 september hieronder. Weg met de anderhalve meter en meer mogelijkheden voor evenementen mits bezoekers een QR-code hebben. Het demissionair kabinet kondigt vanavond versoepelingen aan, maar lang niet iedereen is tevreden. We bespreken de persconferentie vanavond met politiek verslaggever Thomas van Groningen, OMT-lid Marion Koopmans, GGD-arts Anja Schreijer, voorzitter van het Veiligheidsberaad Hubert Bruls en horeca-baas Khalid Oubaha. Na een hoop getouwtrek, lijkt het coronapaspoort er nu echt te komen. Vanaf 25 september moet je een QR-code scannen om een restaurant, bioscoop of theater te bezoeken. Juridisch mag het, aldus hoogleraar staatsrecht Wim Voermans. Europa-correspondent Stefan de Vries is kritisch en denkt niet dat dit de manier is om het aantal vaccinaties omhoog te krijgen. Vanavond bij Op1 gaan ze het gesprek aan. Misdaadjournalist van het AD Yelle Tieleman publiceerde vandaag Whatsapp-berichten tussen kroongetuige in het Marengo-proces Nabil B. en zijn naasten, die volgens hem een ander beeld schetsen dan we van hem kennen. De verslaggever schuift vanavond aan bij Op1 om te vertellen wat de gevolgen zijn voor de geloofwaardigheid van de kroongetuige in een van de grootste Nederlandse strafprocessen ooit.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Met roulerende presentatieduo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en wisselende signatuur. Duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag nemen een belangrijke plaats in. Bekijk de gasten van dinsdag 14 september hieronder.

Weg met de anderhalve meter en meer mogelijkheden voor evenementen mits bezoekers een QR-code hebben. Het demissionair kabinet kondigt vanavond versoepelingen aan, maar lang niet iedereen is tevreden. We bespreken de persconferentie vanavond met politiek verslaggever Thomas van Groningen, OMT-lid Marion Koopmans, GGD-arts Anja Schreijer, voorzitter van het Veiligheidsberaad Hubert Bruls en horeca-baas Khalid Oubaha.

Na een hoop getouwtrek, lijkt het coronapaspoort er nu echt te komen. Vanaf 25 september moet je een QR-code scannen om een restaurant, bioscoop of theater te bezoeken. Juridisch mag het, aldus hoogleraar staatsrecht Wim Voermans. Europa-correspondent Stefan de Vries is kritisch en denkt niet dat dit de manier is om het aantal vaccinaties omhoog te krijgen. Vanavond bij Op1 gaan ze het gesprek aan.

Misdaadjournalist van het AD Yelle Tieleman publiceerde vandaag Whatsapp-berichten tussen kroongetuige in het Marengo-proces Nabil B. en zijn naasten, die volgens hem een ander beeld schetsen dan we van hem kennen. De verslaggever schuift vanavond aan bij Op1 om te vertellen wat de gevolgen zijn voor de geloofwaardigheid van de kroongetuige in een van de grootste Nederlandse strafprocessen ooit.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's


Op1 TV-Nieuws