Op1: Danny Ghosen over schrijnende situatie in ‘jungle van Calais’. gemist? | Gids.tv

Op1: Danny Ghosen over schrijnende situatie in ‘jungle van Calais’. gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2021-10-19 22:30:00

Uitzending van Op1 gemist?

Op1: Danny Ghosen over schrijnende situatie in ‘jungle van Calais’. Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1. :[article:videos](ids:"382780" title:"") Onderwerpen van dinsdag 19 oktober De nieuwe musical Dagboek van een Herdershond blijkt niet alleen de terugkeer van Albert Verlinde als musicalproducent, maar ook de terugkeer van Angela Schijf als musicalster te zijn. Ooit won ze een award voor nieuw musicaltalent, maar vertrok toen snel naar de televisie. Nu, twintig jaar later, keert ze terug als één van de hoofdrolspelers in ‘Dagboek van een Herdershond’, gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit de jaren zeventig. Vanavond bij Op1 vertellen Verlinde en Schijf alles over de nieuwe productie. Journalist Danny Ghosen reisde voor zijn programma Danny’s wereld naar de ‘jungle van Calais’. Vijf jaar na de ontruiming van het beruchte vluchtelingenkamp nabij de Franse stad, proberen vluchtelingen er nog altijd de gevaarlijke oversteek naar Engeland te maken. Franse politica Patricia Chagnon vindt het mensonterend en pleit voor opvang in de regio. Samen met Ghosen schuift ze vanavond aan om over de schrijnende situatie te vertellen. Men zegt dat de coronacijfers stijgen en Marion Koopmans vreest voor een vierde golf. Directeur van ziekenhuis Rivierenland Marc Hendriks luidt de noodklok.Andries Knevel roept medechristenen op zich alsnog te laten vaccineren, maar onder andere Arie den Ouden van SGP Staphorst is dat niet van plan. Vanavond bij Op1 gaan ze het gesprek aan.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

:[article:videos](ids:"382780" title:"")

Onderwerpen van dinsdag 19 oktober

  • De nieuwe musical Dagboek van een Herdershond blijkt niet alleen de terugkeer van Albert Verlinde als musicalproducent, maar ook de terugkeer van Angela Schijf als musicalster te zijn. Ooit won ze een award voor nieuw musicaltalent, maar vertrok toen snel naar de televisie. Nu, twintig jaar later, keert ze terug als één van de hoofdrolspelers in ‘Dagboek van een Herdershond’, gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit de jaren zeventig. Vanavond bij Op1 vertellen Verlinde en Schijf alles over de nieuwe productie.

  • Journalist Danny Ghosen reisde voor zijn programma Danny’s wereld naar de ‘jungle van Calais’. Vijf jaar na de ontruiming van het beruchte vluchtelingenkamp nabij de Franse stad, proberen vluchtelingen er nog altijd de gevaarlijke oversteek naar Engeland te maken. Franse politica Patricia Chagnon vindt het mensonterend en pleit voor opvang in de regio. Samen met Ghosen schuift ze vanavond aan om over de schrijnende situatie te vertellen.

  • Men zegt dat de coronacijfers stijgen en Marion Koopmans vreest voor een vierde golf. Directeur van ziekenhuis Rivierenland Marc Hendriks luidt de noodklok.Andries Knevel roept medechristenen op zich alsnog te laten vaccineren, maar onder andere Arie den Ouden van SGP Staphorst is dat niet van plan. Vanavond bij Op1 gaan ze het gesprek aan.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws