Op1: Ab Osterhaus, David Baden over snelle stijging coronabesmettingen gemist? | Gids.tv

Op1: Ab Osterhaus, David Baden over snelle stijging coronabesmettingen gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2021-11-05 22:46:00

Uitzending van Op1 gemist?

Op1: Ab Osterhaus, David Baden over snelle stijging coronabesmettingen Seizoen 2 - Aflevering 229 van 255 - BNNVARA/EO/MAX/WNL Sharon Dijksma reist als enige burgemeester af naar de klimaattop in Glasgow. * Ab Osterhaus, David Baden en Károly Illy over de schrikbarend snel stijgende coronacijfers. * René Mioch en Géza Weisz over de film Spencer, over het einde van het huwelijk tussen prinses Diana en prins Charles. * Anita Witzier en dochter Julia van Baaren over het boek 'en bedankt!'
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Vrijdag is het de beurt aan Hugo Logtenberg en Nadia Moussaid, dit duo presenteert vanavond de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vrijdag 5 november aanschuiven bij Op1.

  • Een nieuwe lockdown is niet langer uitgesloten. Nu de coronacijfers in schrikbarend tempo stijgen denkt viroloog Ab Osterhaus dat de aangescherpte maatregelen onvoldoende zullen zijn. Voorzitter van de Nederlandse Vereniging Spoedeisende Hulp Artsen, David Baden is het met hem eens. Hij vreest dat er door de zware belasting geen goede zorg meer geleverd kan worden. Vanavond bij Op1 schuiven de twee samen aan met kinderarts en OMT-lid Károly Illy, die niet begrijpt dat mensen hun verantwoordelijkheid niet nemen.

  • Vermeende affaires, een eventuele scheiding & ondertussen volop kerstactiviteiten bij de Britse koninklijke familie. De film Spencer gaat over het tragische einde van het huwelijk tussen prinses Diana & prins Charles. De film maakt aankomende week eindelijk zijn opwachting in de bioscopen. Filmjournalist René Mioch en acteur Géza Weisz mochten de film alvast zien en geven vanavond bij Op1 de eerste recensies.

  • Je zou het haar niet geven, maar komende week viert Anita Witzier alweer haar 60ste verjaardag. Reden voor de presentatrice om de balans op de maken in haar nieuwe boek ‘en bedankt!’. Geen biografie, maar zestig persoonlijke bedankbrieven aan mensen die veel voor haar hebben betekend. Eén van die mensen is haar dochter Julia van Baaren en vanavond bij Op1 schuiven moeder en dochter samen aan

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws