Op1: Dries Roelvink over zijn biografie 'Dries' gemist? | Gids.tv

Op1: Dries Roelvink over zijn biografie 'Dries' gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2021-11-16 22:31:00

Uitzending van Op1 gemist?

Op1: Dries Roelvink over zijn biografie 'Dries' Seizoen 2 - Aflevering 236 van 255 - BNNVARA/EO/MAX/WNL Joost Vullings, Rosanne Hertzberger en Ab Osterhaus over het coronadebat in de Tweede Kamer. * Volkszanger Dries Roelvink over zijn nieuwe autobiografie 'Dries'. * Faiz Ramjankhan en Linda van Laake hebben voor het eerst een kunsthart geïmplanteerd bij een hartpatiënt.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 16 november

  • Een persoonlijk verhaal over een gewone Amsterdamse jongen, die uitgroeit tot één van Nederlands meest bekende culthelden: volkszanger Dries Roelvink brengt vandaag zijn autobiografie uit. In ‘Dries’ vertelt hij openhartig over de meest bepalende momenten in zijn leven, maar ook hoe hij zichzelf in al die jaren een beetje kwijtraakte. Wie is volkszanger, cultheld en mediamagneet Dries Roelvink nou echt? En hoeveel houdt hij van de muziek die hij zelf maakt? Vanavond schuift hij aan bij Op1 en vertelt hij zijn verhaal.

  • Hoe bizar… Chirurg Faiz Ramjankhan en cardioloog Linda van Laake hebben het voor het voor het eerst voor elkaar gekregen om een kunsthart te implanteren bij een hartpatiënt. Kan dit de oplossing zijn voor het grote tekort aan donorharten in ons land? Vanavond bij Op1 nemen de twee artsen een kloppend kunsthart mee en vertellen ze wat deze doorbraak in de toekomst voor hartpatiënten kan betekenen.

  • De besmettingscijfers breken records, de GGD loopt tegen de maximale testcapaciteit aan en ondertussen debatteert de Tweede Kamer vandaag over het coronabeleid. Een meerderheid voor de kabinetsplannen lijkt er nog niet te zijn. Voor het zogenaamde 2G beleid, toegang voor Genezen en volledig Gevaccineerden is er wel een meerderheid onder de Nederlanders. Welke maatregelen zijn nu echt verstandig? We bespreken het met wetenschappers Rosanne Hertzberger en Ab Osterhaus en politiek verslaggever Joost Vullings.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's


Op1 TV-Nieuws