Op1: Marieke Smits & Ab Osterhaus over het OMT-advies gemist? | Gids.tv

Op1: Marieke Smits & Ab Osterhaus over het OMT-advies gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2021-11-25 22:21:00

Uitzending van Op1 gemist?

Op1: Marieke Smits & Ab Osterhaus over het OMT-advies Donderdag is het de beurt aan Jort Kelder en Welmoed Sijtsma. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1. Onderwerpen van donderdag 25 november Het OMT lijkt verdeeld, maar adviseert toch dat het onderwijs open kan blijven en de horeca en niet-essentiële winkels straks om 17 uur moeten sluiten. Politiek verslaggever voor WNL Marieke Smits over de verdeeldheid binnen het OMT en de onmogelijke keuze voor het kabinet.Ab Osterhaus denkt dat de voorgestelde maatregelen onvoldoende zijn en bespreekt dat vanavond met Oncoloog Lukas Stalpers, die vindt dat we het virus anders moeten benaderen. En hoe erg is de schade voor ondernemend Nederland als deze maatregelen daadwerkelijk worden doorgevoerd? Voorzitter van MKB Nederland Jacco Vonhof en horecaondernemer Letty Wuijts bespreken het vanavond bij Op1. Vier bewakers van de EBI in Vught moesten onlangs onderduiken nadat Ridouan Taghi op zoek zou zijn geweest naar hun adresgegevens voor een gewelddadige ontsnappingspoging uit de zwaarbeveiligde gevangenis. Is onze rechtsstaat nog wel opgewassen tegen deze verharding van zware criminelen? De kroongetuige is een noodzakelijk kwaad in deze strijd, vindt hoofdofficier van Justitie John Lucas van het landelijk parket. Hij gaat in debat met strafrechtadvocaat Peter Plasman. Verslaggever terrorisme en inlichtingendiensten voor De Telegaaf Silvan Schoonhoven en filosoof Cees Zweistra doken in de wereld van de complotdenkers, oftewel denkers die zelf onderzoek doen. Ze vertellen vanavond bij Op1 over de conflicten tussen deze groepen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Op1 gemist?

Donderdag is het de beurt aan Jort Kelder en Welmoed Sijtsma. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 25 november

  • Het OMT lijkt verdeeld, maar adviseert toch dat het onderwijs open kan blijven en de horeca en niet-essentiële winkels straks om 17 uur moeten sluiten. Politiek verslaggever voor WNL Marieke Smits over de verdeeldheid binnen het OMT en de onmogelijke keuze voor het kabinet.Ab Osterhaus denkt dat de voorgestelde maatregelen onvoldoende zijn en bespreekt dat vanavond met Oncoloog Lukas Stalpers, die vindt dat we het virus anders moeten benaderen. En hoe erg is de schade voor ondernemend Nederland als deze maatregelen daadwerkelijk worden doorgevoerd? Voorzitter van MKB Nederland Jacco Vonhof en horecaondernemer Letty Wuijts bespreken het vanavond bij Op1.

  • Vier bewakers van de EBI in Vught moesten onlangs onderduiken nadat Ridouan Taghi op zoek zou zijn geweest naar hun adresgegevens voor een gewelddadige ontsnappingspoging uit de zwaarbeveiligde gevangenis. Is onze rechtsstaat nog wel opgewassen tegen deze verharding van zware criminelen? De kroongetuige is een noodzakelijk kwaad in deze strijd, vindt hoofdofficier van Justitie John Lucas van het landelijk parket. Hij gaat in debat met strafrechtadvocaat Peter Plasman.

  • Verslaggever terrorisme en inlichtingendiensten voor De Telegaaf Silvan Schoonhoven en filosoof Cees Zweistra doken in de wereld van de complotdenkers, oftewel denkers die zelf onderzoek doen. Ze vertellen vanavond bij Op1 over de conflicten tussen deze groepen.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's


Op1 TV-Nieuws