Op1: Ben Woldring over enorme stijging van energierekening gemist? | Gids.tv

Op1: Ben Woldring over enorme stijging van energierekening gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2022-08-05 22:30:00

Uitzending van Op1 gemist?

Op1: Ben Woldring over enorme stijging van energierekening Seizoen 3 - Aflevering 154 van 186 - BNNVARA/EO/MAX/WNL Maartje Kroese en Arjan Postma over de grote hoeveelheid wespen in Nederland. * Ben Woldring over de torenhoge energieprijzen. * Iris Hond over haar nieuwe concertreeks en de aanstaande Broadway-productie 'The Pianist'. * Douwe Monsma, Caroline van der Plas en Thomas van Groningen over het overleg met Johan Remkes.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Vrijdagavond presenteren Tijs van den Brink en Margje Fikse de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op vrijdag 5 augustus.

  • Steeds meer huishoudens komen in de problemen door de hoge energierekening. Wie nu een nieuw contract aangaat, is bijna 6500 euro per jaar kwijt, ruim 4000 euro meer dan nog maar een jaar geleden. CEO van vergelijkingssite Gaslicht.com Ben Woldring zag vooral de afgelopen weken de prijzen vliegensvlug stijgen. Vanavond vertelt hij bij Op1 waar die stijging vandaan komt.

  • Sterpianist Iris Hond schreef de muziek voor de aanstaande Broadway-productie ‘The Pianist’ en staat met haar nieuwe concertreeks ‘Dichtbij’ in de Nederlandse theaters. Ze speelt in haar nieuwe composities de muziek die het dichtst bij haar staat. Vanavond geeft ze een voorproefje bij ‘Op1’.

  • Ons land wordt overspoeld door wespen. Wespenbestrijders zeggen dat ze het in twintig jaar niet zo druk hebben gehad. Het goede nieuws: je hoeft helemaal niet bang te zijn voor het insect. Psycholoog Maartje Kroese laat vanavond zien hoe je van je angst afkomt. Ze schuift aan bij Op1 samen met boswachter Arjan Postma die vertelt waarom wespen eigenlijk niet zo vervelend zijn.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's


Op1 TV-Nieuws