Op1: Mart Hoogkamer over zijn nieuwe single ‘Diamant’ gemist? | Gids.tv

Op1: Mart Hoogkamer over zijn nieuwe single ‘Diamant’ gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2022-08-17 22:20:00

Uitzending van Op1 gemist?

Op1: Mart Hoogkamer over zijn nieuwe single ‘Diamant’ Seizoen 3 - Aflevering 162 van 256 - BNNVARA/EO/MAX/WNL Ursula Bekhuis, Hennie de Haan en Willem Straat over de asielcrisis. * Kysia Hekster en Robert Serry over zes maanden oorlog in Oekraïne. * Jessica Schilder over haar EK-goud bij het kogelstoten. * Mart Hoogkamer over zijn nieuwe single Diamant.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Elke werkdag kunnen we kijken naar de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van woensdag 17 augustus

  • Met Ik Ga Zwemmen scoorde Mart Hoogkamer dé zomerhit van 2021. Maar de zanger heeft meer in huis dan zingen over drank. In zijn nieuwe nummer Diamant laat hij een persoonlijkere kant van zichzelf zien. Daarnaast gaat hij binnenkort de theaters in met zijn eigen show. Vanavond in Op1 vertelt hij over zijn nieuwe muziek en zingt hij voor het eerst Diamant live aan tafel.

  • Kogelstoter Jessica Schilder kan nog steeds niet geloven dat ze Europees kampioen is geworden. Met een stoot van meer dan 20 meter werd ze in het Olympiastadion van München de eerste Nederlandse atleet die ooit EK-goud heeft gepakt bij het kogelstoten. Ze zette met deze monsterstoot een Nederlands record. Vanavond bij Op1 vertelt ze over haar prestatie.

  • Oud-ambassadeur Robert Serry keerde deze zomer terug naar Oekraïne en werkt mee aan een initiatief om samen met Oekraïners de huizen weer op te bouwen die verwoest zijn in de oorlog. NOS-verslaggever Kysia Hekster reisde door Oekraïne en zag hoe het land zich ontwikkelt na 6 maanden oorlog. Samen schuiven ze vanavond aan bij Op1.

  • Het kabinet gaat Tubbergen als eerste gemeente verplichten tot het opvangen van asielzoekers. Tot 300 personen worden vanaf september opgevangen in landhotel ’t Elshuys, naast het huis van buurtbewoner Hennie de Haan. Wethouder Ursula Bekhuis is boos en legt zich er niet zomaar bij de komst van het AZC neer. Tegelijkertijd is het nog steeds chaos in Ter Apel. De Groningse ondernemer Willem Straat deelde daar tentjes uit aan asielzoekers, maar die moesten ze direct weer inleveren van de gemeente. Vanavond schuiven ze aan bij Op1.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws