Op1: Marrit Steenbergen is de absolute koningin van het EK-zwemmen gemist? | Gids.tv

Op1: Marrit Steenbergen is de absolute koningin van het EK-zwemmen gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2022-08-18 22:27:00

Uitzending van Op1 gemist?

Op1: Marrit Steenbergen is de absolute koningin van het EK-zwemmen Seizoen 3 - Aflevering 163 van 256 - BNNVARA/EO/MAX/WNL Marrit Steenbergen is de absolute koningin van het EK-zwemmen. * Erik Verweij en Janet Ramesar over menstruatiearmoede. * Thomas van Groningen en Roelof Bisschop over het vertrouwen in de politiek. * Eric van den Berg, Gerard Tertoolen en Marja Ruigrok over verkeersveiligheid.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Elke werkdag kunnen we kijken naar de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 18 augustus

  • Marrit Steenbergen is de absolute koningin van het EK-zwemmen in Rome. De zwemster keert naar huis met maar liefst zeven medailles, waarvan vier keer goud. Dat juist zij zo succesvol zou zijn, had de kersvers Europees kampioen vooraf niet durven dromen – een paar jaar geleden nog overwoog ze zelfs serieus te stoppen. Vanavond schuift ze aan bij Op1 en vertelt ze wat de sleutel tot haar succes is geweest.

  • In Schotland hoeft sinds deze week niemand meer te betalen voor menstruatieproducten in de strijd tegen menstruatiearmoede. Ook in Nederland kan één op de tien vrouwen zich soms geen menstruatieproducten veroorloven. Moeten we Schotland volgen? SP-beleidsmedewerker en toeslagenslachtoffer Janet Ramesar en VVD-raadslid Erik Verweij gaan vanavond het gesprek aan.

  • De politiek lijkt het vertrouwen van de regio compleet te zijn verloren. De situatie in Groningen, de stikstofmaatregelen en nu weer de vluchtelingencrisis. Allemaal zorgen ze voor woede en zetten ze de gemoederen in de regio op scherp. Hoe kan Den Haag het vertrouwen terugwinnen? Politiek verslaggever Thomas van Groningen en SGP-kamerlid Roelof Bisschop schuiven aan bij Op1.

  • Eric van den Berg kreeg een jaar geleden de schrik van zijn leven toen zijn pas 9-jarige dochter geschept werd door een busje dat door rood reed. Ze overleefde ternauwernood, maar niet iedereen komt er zo gelukkig vanaf. Jaarlijks verdubbelt het aantal verkeersongelukken als het schooljaar begint. Van den Berg hoopt daar verandering in te brengen en schuift vanavond aan samen met verkeerspsycholoog Gerard Tertoolen en verkeerswethouder Marja Ruigrok van Haarlemmermeer.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws