Op1: Rob de Wijk over huidige situatie in Oekraïne gemist? | Gids.tv

Op1: Rob de Wijk over huidige situatie in Oekraïne gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2022-09-12 22:42:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist?

Onderwerpen Op1 van maandag 12 september

  • Het Oekraïense leger is bezig met een tegenoffensief in het oosten en herovert in hoog tempo terrein op de Russen. Is er een omslagpunt bereikt in de oorlog? Hoogleraar internationale betrekkingen Rob de Wijk is te gast.
  • Wat doet het met je als er opeens een seksvideo van je online geplaatst wordt? Het overkwam Stefano Hennevelt op 14-jarige leeftijd. Nu, twaalf jaar later, kan hij er eindelijk goed over praten en wil hij jongeren voorlichting gaan geven over de gevaren van online seks.
  • Na het overlijden van Elizabeth sprak koning Charles vandaag voor het eerst voor het Brits parlement toesprak. Zijn moeder was ongekend populair bij de landen van de gemenebest, maar lukt het Charles ook om het Britse imperium bij elkaar te houden? Oud-correspondent in het Verenigd Koninkrijk Suse van Kleef schuift vanavond aan.
  • Na acht jaar Podium Witteman met Paul Witteman ging het programma gisteren verder onder een nieuwe naam: Podium Klassiek. Aan kersvers presentatieduo Dieuwertje Blok en Floris Kortie de taak om klassieke muziek toegankelijk te maken op tv. Het duo vertelt vanavond samen met huispianist Mike Boddé hoe ze dat dit seizoen gaan doen.
  • Voor het eerst in veertien jaar zet een Nederlandse minister-president vandaag voet op Surinaamse bodem. Rutte brengt een tweedaags bezoek aan president Chan Santokhi om de ‘bijzondere historische band’ met het land verder aan te halen. Oud-CDA-Kamerlid Kathleen Ferrier vertelt vanavond bij Op1 wat we van het bezoek kunnen verwachten.
Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws