Op1: alles over de bekentenis van Donny M. en de torenhoge energieprijs gemist? | Gids.tv

Op1: alles over de bekentenis van Donny M. en de torenhoge energieprijs gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2022-09-14 22:43:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Elke werkdag kunnen we kijken naar de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 13 september.

  • Door de hoge energieprijzen dreigen meer dan een miljoen huishoudens in de financiĆ«le problemen te belanden. De politiek staat zwaar onder druk om snel met maatregelen te komen. Wat kan het kabinet doen om de rekeningen deze winter betaalbaar te houden? Minister voor Klimaat en Energie Rob Jetten vertelt het vanavond bij Op1.

  • Donny M. bekende vandaag, in een voor de familie zeer emotionele rechtbankzitting, dat hij de negenjarige Gino heeft ontvoerd, gedrogeerd, misbruikt en gedood. In Op1 bespreken we de laatste ontwikkelingen met advocaat van de familie Phil Boonen en misdaadverslaggever van De Limburger Bas Dingemanse.

  • Na tien seizoenen en maar liefst vijf tweede plaatsen werd het harde werken van Nancy van de Ven vorige week eindelijk beloond: Ze is wereldkampioen motorcross. Van de Ven vertelt vanavond bij Op1 hoe ze een droom in vervulling zag gaan.

  • Wie maakte de beste politieke foto van het afgelopen jaar? Morgen reikt de voorzitter van de Eerste Kamer in het kader van Prinsjesdag de PrinsjesFotoprijs uit. Wie zijn de genomineerden en waarom is hun foto zo bijzonder? Juryvoorzitter Jan Dirk van der Burg schuift samen met politiek journalist Sophie van Leeuwen aan bij Op1.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws