Op1: Tina Nijkamp over het Televizier-Ring Gala gemist? | Gids.tv

Op1: Tina Nijkamp over het Televizier-Ring Gala gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2022-10-06 22:37:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Donderdagavond presenteren Sven Kockelmann en Fidan Ekiz de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten aanschuiven bij de uitzending van Op1 van donderdag 6 oktober.

  • Welk programma gaat er vanavond vandoor met de Gouden Televizier-Ring? En wie wordt er gekroond tot beste presentator? We bespreken de winnaars met kijkcijferdeskundige Tina Nijkamp, die direct na het Gala naar de Op1-studio komt.

  • Europese ministers van Justitie slaan de handen in één in de strijd tegen de drugsmaffia. Minister van Justitie & Veiligheid Dilan Yeşilgöz ontvangt morgen collega’s uit België, Italië en Spanje om de aanpak van georganiseerde misdaad te bespreken en te vergelijken. Wat kunnen we van andere landen leren? Vanavond schuift de justitieminister aan bij Op1.

  • Zo’n vijftig beroemde Franse sterren hebben hun haar afgeknipt als steunbetuiging aan vrouwen in Iran, waar al wekenlang hevige protesten gaande zijn na de dood van de 22-jarige Mahsa Amini. Columniste Yesim Candan wil uit solidariteit met de Iraanse vrouwen ook haar haren afknippen. Vanavond bij Op1 zet ze de schaar in haar lokken.

  • Hoewel Poetin vorige week nog vier bezette regio’s in Oekraïne annexeerde, boekt het Russische leger op het slagveld alleen maar gigantische verliezen. Kan de Russische mobilisatie de Oekraïense opmars nog stoppen? Oud-commandant der Strijdkrachten Dick Berlijn schuift vanavond aan samen met Mark Jacobs, die onderwater afluisterapparatuur produceert om pijpleidingen te beschermen.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws