Op1: de chaos op de energiemarkt en Nederland Leest 2022 gemist? | Gids.tv

Op1: de chaos op de energiemarkt en Nederland Leest 2022 gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2022-10-26 22:52:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Elke werkdag kunnen we kijken naar de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van woensdag 26 oktober

  • Volgende week gaat het prijsplafond voor de energierekening in werking, maar nog steeds dreigen veel mensen in grote problemen te komen. Terwijl de marktprijzen dalen, rekenen de leveranciers nog steeds hoge tarieven. Wat is er te doen aan de chaos op de energiemarkt? We bespreken het in Op1 met CDA-Kamerlid Henri Bontenbal, Max-Ombudsman Jeanine Janssen en Nibud-directeur Arjan Vliegenthart.

  • De moeder van Yvonne Keuls, een sterke en eigenzinnige Indische vrouw, weigerde naar het bejaardentehuis te gaan: ze zou oud worden op haar eigen manier. Keuls schreef hierover in 1999 het boek ‘Mevrouw mijn moeder’ dat nu in het thema ‘oud worden, jong blijven’ van Nederland Leest 2022 opnieuw uitgegeven wordt. Vanavond vertelt ze erover in Op1.

  • Met het allereerste Herinneringen Top 50 Concert wil Alzheimer Nederland geld inzamelen voor de ziekte. Vele artiesten komen langs en geven de mensen een onvergetelijke avond met de mooiste Nederlandse muziekherinneringen. Het duo Veldhuis en Kemper is de host van de avond en ze geven in Op1 alvast een voorproefje.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws