Op1: Ben van der Burg over Elon Musk’s overname van Twitter gemist? | Gids.tv

Op1: Ben van der Burg over Elon Musk’s overname van Twitter gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2022-10-28 22:27:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Vrijdagavond presenteren Jort Kelder en Welmoed Sijtsma de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten aanschuiven bij de uitzending van Op1 van vrijdag 28 oktober.

  • “De vogel is bevrijd”, zegt Elon Musk over zijn overname van Twitter. De multimiljardair lijkt gelijk huis te houden: de bedrijfstop zou al zijn ontslagen. Wat betekent de koop voor de vrijheid van meningsuiting, waar Musk grote plannen mee lijkt te hebben. We bespreken het in Op1 met tech-expert Ben van der Burg.

  • De zoon van een winkelier overwon zijn stotteren, stapte als tiener de lokale politiek in en groeide door tot de leider van de VVD. In de net verschenen memoires van Ed Nijpels beschrijft de voormalig politicus zijn persoonlijke en politieke leven. Vanavond vertelt Nijpels erover in Op1.

  • Op de warmste 28 oktober ooit werden vandaag de ijzers weer uit het vet gehaald voor de aftrap van het Nederlandse schaatsseizoen. Welke schaatsers staan als beste aan de seizoenstart? Vanavond in Op1 blikken we vooruit op het nieuwe seizoen met oud-schaatsers en analisten Mark Tuitert en Erben Wennemars.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws