Op1: Van der Werf en Bicanic willen seksueel geweld aanpakken gemist? | Gids.tv

Op1: Van der Werf en Bicanic willen seksueel geweld aanpakken gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2022-10-31 22:41:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Maandagavond presenteren Natasja Gibbs en Erik Dijkstra de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op maandag 31 oktober.

  • Na The Voice en met de commissie van Mariëtte Hamer staat seksueel grensoverschrijdend gedrag meer dan ooit op de kaart. Maar het probleem blijft groot: één op de acht vrouwen en één op de 25 mannen is slachtoffer. Wat moet er nog meer gebeuren? Dat bespreken we in Op1 met Iva Bicanic van Centrum Seksueel Geweld en D66-Kamerlid Hanneke van der Werf.

  • Een enorm spannende verkiezingsavond in Brazilië: de linkse ex-president Lula da Silva wist de zittende ultrarechtse president Bolsonaro nipt te verslaan. Wat zijn de gevolgen voor de wereld? En gaat Bolsonaro zijn verlies erkennen? We bespreken het met oud-correspondent Stijntje Blankendaal en de Braziliaans-Nederlandse Galileia Carmenucia Mendes.

  • Met de ruim 170.000 opgehaalde euro’s moet de Utrechtse volkswijk Ondiep de komende maanden er warmpjes bij zitten.Wesley Sneijder, die daar geboren is én er zijn talent ontdekte, organiseerde met onder anderen Kees Jansma en Lodewijk Asscher een benefietavond. Vanavond in Op1 vertellen ze erover en blikken we uiteraard alvast vooruit op het WK in Qatar.

  • De wintertijd is weer ingegaan en om ons door de lange, donkere dagen te helpen komt Paul Haenen met ‘Het vrolijke winterboek’. Met opbeurende beschouwingen van Dominee Gremdaat en humoristische maar ook aangrijpende verhalen van Margreet Dolman.Paul Haenen vertelt over zijn boek vanavond bij Op1.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws