Op1: Angela de Jong over de WK-reclame Jumbo gemist? | Gids.tv

Op1: Angela de Jong over de WK-reclame Jumbo gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2022-11-04 22:10:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Vrijdagavond presenteren Jort Kelder en Welmoed Sijtsma de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten aanschuiven bij de uitzending van Op1 van vrijdag 4 november.

  • Een WK-reclame met feestende bouwvakkers; het kwam Jumbo op een storm van kritiek te staan. De supermarktketen haalde de reclame snel van de buis, maar hoe heeft dit ooit op televisie kunnen komen? Angela de Jong schuift vanavond aan samen met directeur van Beeld en Geluid Eppo van Nispen tot Sevenaer, die laat zien dat de WK-reclame zeker niet het eerste foutje op televisie is.

  • In aanloop naar de klimaattop van komende week slaan meer dan 100 ceo’s van grote multinationals alarm om het klimaat. Ze stellen dat er in 2050 geen uitstoot meer hoeft te zijn en vragen daarbij hulp van overheid én consument. Maar wat doen de bedrijven zelf eigenlijk voor het klimaat? Hanneke Faber van Unilever en David Knibbe van NN Group schuiven vanavond aan bij Op1 om te vertellen hoe dit gerealiseerd moet worden.

  • Raakt Nederland vol? Het aantal mensen dat hierheen wil komen stijgt sneller dan voorspeld. Dus discussieert Den Haag over de vraag hoe kan Nederland de bevolkingsgroei stroomlijnen? In Op1 bespreken we het met journalist Jean Dohmen, demograaf Jan Latten en burgemeester Tanja Haseloop.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws