Op1: Diederik Gommers over druk op het zorgsysteem gemist? | Gids.tv

Op1: Diederik Gommers over druk op het zorgsysteem gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2022-11-11 22:10:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist?

Onderwerpen Op1 van vrijdag 11 november

  • De grenzen van ons zorgsysteem zijn bereikt, waarschuwt zorgverzekeraar CZ. Komen we straks in een scenario dat er keuzes gemaakt moeten worden tussen wie wel en wie geen zorg krijgt? Diederik Gommers is te gast.
  • Gewelddadige docenten, indoctrinatie, bangmaakoefeningen voor een nucleaire aanval of voor terrorisme: de film Manifesto, die draait op het IDFA, biedt een unieke inkijk in het dagelijks leven van Russische tieners. De film is opgebouwd uit video’s die de tieners zelf op sociale media plaatsten.Victoria Koblenko zag de documentaire en vertelt er vanavond over in Op1.
  • Geen Jasper Cillessen, wel Xavi Simons en Jeremie Frimpong. Bondscoach Louis van Gaal maakte vandaag bekend met welke 26 spelers hij wereldkampioen wil gaan worden in Qatar. Oud-international Hedwiges Maduro en voormalig KNVB-voorzitter Michael van Praag zijn te gast.
  • Honderden -vaak jonge- jongens worden geronseld om betaald seks te hebben met mannen.Tristan en Giovanni, twee ex-sekswerkers, werden slachtoffer van uitbuiting in een illegaal bordeel in Utrecht en vertellen hun verhaal in de documentaire Payboys. Regisseur Willem Timmers schuift samen met hen aan. Ook José Degen van het Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel zit aan tafel en vertelt hoe ze jongens als Tristan en Giovanni probeert te helpen.
Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws