Op1: Tahmina Akefi over schrijven boek Peter R. de Vries gemist? | Gids.tv

Op1: Tahmina Akefi over schrijven boek Peter R. de Vries gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2022-11-15 22:09:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist?

Dinsdagavond presenteren Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op dinsdag 15 november.

Onderwerpen Op1 van dinsdag 15 november

  • De NPO wil Ongehoord Nederland een tweede sanctie opleggen omdat de omroep niet voldoende bereid is om samen te werken binnen het publieke bestel. ON-voorzitter Arnold Karskens reageert vanavond voor het eerst bij Op1, samen met advocaat Hakan Külcü.

  • Door de gestegen brandstofprijzen dreigt bijna de helft van de Nederlandse vissers kopje onder te gaan. Het kabinet komt nu met maximaal 30.000 euro noodsteun per visser, maar volgens Durk van Tuinen van de Vissersbond is dat bij lange na niet genoeg en komt het voor veel vissers te laat. Vanavond vertelt hij bij Op1 waarom.

  • Een noodkreet vandaag van wanhopige ouders in de Tweede Kamer. Steeds vaker krijgen ze hun kinderen niet meer geplaatst bij de kinderopvang. Uitgerekend nu wil het kabinet de opvang nagenoeg gratis gaan maken. Is dat wel een goed idee? We praten erover met SGP-Kamerlid Chris Stoffer, GroenLinks-Kamerlid Senna Maatoug, Emmeline Bijlsma van de Brancheorganisatie Kinderopvang en Marjet Winsemius van de Stichting voor Werkende Ouders.

  • Anderhalf jaar na het overlijden van Peter R. de Vries brengt zijn geliefde Tahmina Akefi alsnog een boek uit over hun relatie. De eerste vijf hoofdstukken van ‘Mijn Grote Liefde’ schreef het koppel samen, maar daarna moest Akefi alleen verder. Ze vertelt vanavond bij Op1 waarom ze het belangrijk vindt om het boek toch uit te brengen.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws