Op1: Rechtbankverslaggever <em>Saskia Belleman</em> over uitspraak Mallorcazaak gemist? | Gids.tv

Op1: Rechtbankverslaggever Saskia Belleman over uitspraak Mallorcazaak gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2022-11-18 22:09:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Vrijdagavond presenteren Natasja Gibbs en Nadia Moussaid de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op vrijdag 18 november.

  • Vandaag kwam de Mallorcazaak tot een ontknoping. Hoofdverdachte Sanil B. krijgt zeven jaar cel voor de dood van Carlo Heuvelman. Hoe is de rechtbank tot deze conclusie gekomen? Rechtbankverslaggever Saskia Belleman schuift aan bij Op1.

  • Met gevaar voor eigen leven blijven de Iraniërs protesteren voor meer vrijheid. Al maanden worden de demonstranten beschoten, opgepakt, gefolterd en zelfs ter dood veroordeeld. De Nederlands-Iraanse Matin Abbasi en Beri Shalmashi hebben familie en vrienden in het land en maken zich grote zorgen.

  • De meningsverschillen zijn te groot en dus wordt de klimaattop in Egypte met minimaal een dag verlengd. Die extra dag zou hard nodig zijn om de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Waar liggen de grootste knelpunten? En is er nog licht aan het eind van de tunnel? We bespreken het vanavond met meteoroloog Reinier van den Berg en klimaatactivisten Hannah Prins en Anthony Janga.

  • Zeker tachtigduizend kinderen in Nederland groeien op in probleemgezinnen. Maar wat voor gezinnen zijn dit en waar gaat het fout? Documentairemaakster Sahar Meradji volgde voor haar serie Verloren kinderen probleemgezinnen over hun onmacht én hun liefde. Ze vertelt er vanavond over bij Op1 samen met Merel en Gerson, die zo’n gezin vormen.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws