Op1: Sinan Can over in Nederland opgepakte IS-verdachte gemist? | Gids.tv

Op1: Sinan Can over in Nederland opgepakte IS-verdachte gemist?
Amusement

NPO 1
2023-01-17 22:12:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist?

Dinsdagavond presenteren Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op dinsdag 17 januari.

  • Het Openbaar Ministerie maakte vandaag bekend dat in het Zuid-Hollandse Arkel een 37-jarige man is aangehouden. Hij zou in de Syrische burgeroorlog een belangrijke rol hebben vervuld binnen de terroristische organisaties IS en Jabhat al-Nusra. We bespreken de arrestatie vanavond met Sinan Can.

  • Klimaat, stikstof en asiel.Henk Naves, voorzitter Raad voor de rechtspraak, maakt zich zorgen over de ontwikkeling dat politieke discussies als deze steeds vaker in de rechtszaal worden uitgevochten. Is de overheid niet meer in staat om zelf met oplossingen te komen? Naves schuift vanavond aan bij Op1.

  • Mirjam Bikker is de nieuwe fractievoorzitter van de ChristenUnie. Het Kamerlid volgt de opgestapte Gert-Jan Segers op en wordt daarmee de eerste vrouwelijke leider van de partij. Wat zijn haar plannen? En hoe denkt ze om te gaan met alle problemen die de coalitiepartij voor de kiezen krijgt? Ze vertelt het vanavond bij Op1.

  • Het imago van de mavo is vaak negatief en daarom moet de opleiding, die vele succesvolle Nederlanders gedaan hebben, in een beter daglicht komen. Daarom portretteerde schrijver Jim Jansen naast oud China-correspondent Bettine Vriesekoop nog twintig andere BN’ers die begonnen op de mavo. Vanavond in Op1 vertellen ze over hun liefde voor de mavo.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws