Dinsdag in <em>Op1</em>: <em>Jan Tromp</em> over de nieuwe serie 'Prins Bernhard' gemist? | Gids.tv

Dinsdag in Op1: Jan Tromp over de nieuwe serie 'Prins Bernhard' gemist?
Amusement

NPO 1
2023-02-21 22:30:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Dinsdagavond presenteren Tijs van den Brink en Margje Fikse de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op dinsdag 21 februari.

Onderwerpen Op1 van dinsdag 21 februari

  • Hij werd door veteranen op handen gedragen en ontbeet met een pul bier. Hij erkende buitenechtelijke kinderen te hebben, maar bleef voor velen toch een held. Vrijdag komt er een nieuwe serie uit over de opa van onze koning: Prins Bernhard. Wat maakt het leven van Bernhard zo interessant? Onderzoeker René Kok, Journalist Jan Tromp en vermeend dochter van de prins Mildred Zijlstra komen in de serie aan het woord en schuiven vanavond aan bij Op1.

  • Ze verloor dierbaren, haar gezin doorstond een zware tijd en als klap op de vuurpijl vielen haar haren uit door een auto-immuunziekte. 2020 was voor Barbara van Beukering een regelrecht rampjaar. Haar nieuwe boek ‘Het jaar dat ik mijn haar verloor’ gaat precies daarover. Hoe is het om als vrouw een stuk van je identiteit te verliezen? De journaliste schuift aan bij Op1.

  • Als Amerika nucleaire testen doet, doet Rusland dat ook. Dat was de belangrijkste boodschap uit Poetins langverwachte speech voor het Russische parlement, waarin hij verder ouderwets tekeer ging over de acties van het Westen. Wat betekenen de uitspraken voor het verdere verloop van de oorlog? Oud-commandant Landstrijdkrachten Mart de Kruif schuift aan bij Op1.

  • Nog maar drie weken en dan mogen we naar de stembus gaan voor de Provinciale Staten Verkiezingen.Caroline van der Plas en Jan Paternotte, fractievoorzitters van BBB en D66, gaan vanavond bij Op1 in debat over misschien wel het belangrijkste thema deze verkiezingen: stikstof en natuur.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws