Dinsdag in <em>Op1</em>: <em>Isabelle Brinkman</em> over het perfecte songfestivallied gemist? | Gids.tv

Dinsdag in Op1: Isabelle Brinkman over het perfecte songfestivallied gemist?
Amusement

NPO 1
2023-02-28 22:29:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Dinsdagavond presenteren Charles Groenhuijsen en Giovanca Ostiana de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op dinsdag 28 februari.

Onderwerpen Op1 van dinsdag 28 februari

  • Morgen weten we met welk nummer Mia Nicolai en Dion Cooper de Nederlandse eer gaan verdedigen op het songfestival. Voor het nummer, dat Burning Daylight heet, kreeg het duo hulp van oud-winnaar Duncan Lawrence. Maar is dat ook het recept voor een goed lied? TMF-vj Isabelle Brinkman en songfestivalencyclopedie Tom Mikkers weten hoe je het perfecte liedje maakt.

  • Een opleiding tot bierproever of een cursus aromatherapie volgen met geld van de overheid.Laurens Dassen vindt het misbruik van de STAP-subsidie, waarvoor duizenden Nederlanders zich vandaag wilden inschrijven. Al ging dat door een storing nog even mis. De Volt-fractievoorzitter vertelt vanavond wat er moet veranderen om de subsidie nuttig te maken.

  • De eetstoornis Boulimia wordt vaak geassocieerd met vrouwen, maar dat de ziekte ook mannen kan treffen weet olympisch roeier Bjorn van den Ende als geen ander. Na zijn carrière kreeg hij met de stoornis te maken en na het inschakelen van hulp te herstellen. Hij schuift aan met ervaringsdeskundige en diëtist Ricky Frissen, die veel schaamte ziet bij mannen en weet hoe serieus Boulimia kan zijn.

  • Volgens het laatste OMT-advies is de corona-pandemie na drie jaar eindelijk voorbij. Wat heeft de pandemie ons gekost? En welke lessen hebben we ervan geleerd? Intensivist Diederik Gommers, gezondheidseconoom Xander Koolman en antropoloog Ginny Mooy maken de balans op, vanavond in Op1.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws