Op1: Donald Pols over gevolgen BBB-beleid voor klimaat gemist? | Gids.tv

Op1: Donald Pols over gevolgen BBB-beleid voor klimaat gemist?
Amusement

NPO 1
2023-03-17 22:22:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Vrijdagavond presenteren Natasja Gibbs en Nadia Moussaid de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op vrijdag 17 maart.

  • De BoerBurgerBeweging is in alle provincies de grote winnaar van de verkiezingen. Maar wat gaat dat betekenen voor het klimaat en milieu en hoe gaan milieuorganisaties met deze verkiezingsuitslag om? Milieudefensie directeur Donald Pols en Greenpeace directeur Andy Palmen vertellen het in Op1.

  • Nederland staat bekend om vele dingen, maar zeker niet om de culinaire hoogstandjes. Toch bestaat onze culinaire geschiedenis uit meer dan kaas, stamppot en stroopwafels. In haar boek ‘Smaakpalet van de Lage Landen’ laat Janny van der Heijden aan de hand van culinaire kunstwerken zien dat Nederland wel degelijk een eetcultuur heeft.

  • Terwijl Caroline van der Plas nog op een roze wolk zit, spreekt men bij het CDA van een “aardverschuiving”. De partij verloor maar liefst vier zetels in de Eerste Kamer en de kritiek op de Haagse fractie zwelt aan. Hoe nu verder? CDA-gedeputeerde Mirjam Sterk en BNR-verslaggever Sophie van Leeuwen maken bij Op1 de balans op na de roerige verkiezingen.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws