Maandag in Op1: Lee Towers over de huldiging van Feyenoord gemist? | Gids.tv

Maandag in Op1: Lee Towers over de huldiging van Feyenoord gemist?
Amusement

NPO 1
2023-05-15 22:10:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Maandagavond presenteren Jort Kelder en Sven Kockelmann de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op maandag 15 mei.

Onderwerpen Op1 van maandag 15 mei

  • Voor het eerst in zes jaar is Feyenoord kampioen van Nederland. En dat willen ze weten in Rotterdam: meer dan 100.000 uitzinnige fans huldigden het team vandaag op de Coolsingel. In Op1 bespreken we de 16e landstitel met politiechef Fred Westerbeke, fans Sander de Kramer en Rachel Kramer, oud-Feyenoordcoach Thijs Libregts en natuurlijk met The Voice of Rotterdam Lee Towers.

  • Belasting heffen op vermogen is een van de meest complexe dossiers in Den Haag. Vorige maand presenteerde staatssecretaris Marnix van Rij een plan om box 3 volledig te verbouwen. Vanavond vertelt de staatssecretaris bij Op1 wat er volgens hem moet veranderen.

  • Advocaten Nico Meijering en Christian Flokstra gaan geen verdachten meer bijstaan in zaken waarbij gebruik wordt gemaakt van kroongetuigen. Dat lieten ze vandaag weten bij het vervolg van het Marengo-proces. Volgens de advocaten is het niet langer verantwoord en is het huidige proces daarvan het ultieme voorbeeld. Journalist Yelle Tieleman was erbij in de rechtbank en schuift vanavond aan in Op1.

  • Jarenlang lagen ze in de vergetelheid bij een onbekende Britse familie, maar nu worden twee kleine portretten toegeschreven aan niemand minder dan Rembrandt. De schilderijen van de Leidse Jan en zijn vrouw Jaapgen worden in juli geveild en moeten miljoenen op gaan leveren. Kunsthistoricus Joke de Wolf vindt het een unieke vondst, maar Rembrandtkenner Jeroen Giltaij heeft zijn twijfels.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws