Woensdag in Op1: Jennifer Hoffman over de terugkeer van de nachttrein gemist? | Gids.tv

Woensdag in Op1: Jennifer Hoffman over de terugkeer van de nachttrein gemist?
Amusement

NPO 1
2023-05-17 22:10:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Woensdagavond presenteren Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op woensdag 17 mei.

Onderwerpen Op1 van woensdag 17 mei

  • De nachttrein naar Berlijn is terug! Op 25 mei vertrekt de eerste nachttrein vanuit Brussel via Amsterdam naar Berlijn. In Op1 vertelt onderzoeksjournalist Jeroen Smit wat ons tegenhoudt om de trein te pakken in plaats van het vliegtuig en delen actrice Jennifer Hoffman en cabaretier Pepijn Schoneveld hun nachtelijke treinavonturen op weg naar hun Europese bestemming.

  • Simone Walraven presenteerde het legendarische pop-programma Countdown in de jaren 80, maar vertrok daarna 32 jaar naar het buitenland. Nu is ze terug en is haar stem als vanouds te horen op de radio. Vanavond blikken we met haar terug op Countdown en hebben we het over De Week van de Jaren 80 die ze volgende week presenteert op NPO Radio 5.

  • Organisaties schieten te snel in een kramp bij meldingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag, zegt regeringscommissaris MariĆ«tte Hamer. Wat moet er anders? We bespreken het vanavond in Op1.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws