Woensdag in Op1: Jamai Loman over zijn muzikale theatershow in het teken van Elton John gemist? | Gids.tv

Woensdag in Op1: Jamai Loman over zijn muzikale theatershow in het teken van Elton John gemist?
Amusement

NPO 1
2023-05-24 22:10:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Woensdagavond presenteren Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op woensdag 24 mei

Onderwerpen Op1 van woensdag 24 mei

  • Nederland staat aan de vooravond van een gloednieuw pensioenstelsel, waarbij voor veel mensen onzeker is wat er gaat gebeuren. Pikant detail is dat politici zelf mogelijk binnen het oude stelsel blijven vallen. Politiek verslaggever Thomas van Groningen en Eerste Kamerlid Martin van Rooijen vertellen vanavond bij Op1 wat er aan de hand is.

  • Het is een droom die uitkomt voor Jamai Loman: zijn eigen muzikale theatershow. Een show helemaal in het teken van Elton John, zijn grootste inspiratiebron. Maar waarom is de Britse zanger zo’n voorbeeld voor de Idols-winnaar? Vanavond in Op1 vertelt Jamai erover.

  • Ze konden hun ogen niet geloven: achterkleindochter Lia Parisien en kleinzoon Ralph Dannheiser herkenden hun (over)grootouders in de Westerborkfilm. De holocaustnabestaanden, die nu in Amerika wonen, werden vandaag rondgeleid op het Drentse doorgangskamp. Hoe was dat voor ze? Vanavond vertellen ze samen met Robin van Essen, die hen wees op de film, hun verhaal.

  • Rotterdam probeert straatintimidatie al jaren aan te pakken, maar wat er ook wordt gedaan, niks werkt. Nu gooit de stad het over een andere boeg en wordt er een miljoen geïnvesteerd in om de problemen definitief de kop in te drukken. Met Myrthe van Gestel van Fairspace, journalist Maaike Timmerman en wethouder Vincent Karremans bespreken we wat er moet gebeuren.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws