Donderdag in Op1: Zeynep Dag over haar eerste boek Strijder op Hakken gemist? | Gids.tv

Donderdag in Op1: Zeynep Dag over haar eerste boek Strijder op Hakken gemist?
Amusement

NPO 1
2023-05-25 22:27:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Donderdagavond presenteren Sven Kockelmann en Fidan Ekiz de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op donderdag 25 mei.

Onderwerpen Op1 van donderdag 25 mei

  • Bart De Wever is dit jaar de winnaar van de Pim Fortuyn Prijs. De burgemeester van Antwerpen krijgt de prijs vanwege zijn kritische stem, ook als het gaat om moeilijke onderwerpen. Dat maakt hem volgens de jury onmisbaar in politieke debatten. Vanavond schuift de kersverse winnaar aan bij Op1.

  • Wat hebben Beyoncé, Rihanna en Jennifer Lopez met elkaar gemeen? Ze lopen allemaal op de hakken van de Nederlandse Zeynep Dag. In haar eerste boek Strijder op Hakken vertelt Dag hoe ze het – ondanks een moeizame start – wist te schoppen tot internationaal mode-ondernemer. Vanavond schuift ze aan bij Op1.

  • Welke rol gaan de F16’s spelen in de oorlog tussen Oekraïne en Rusland? Zelensky vraagt al tijden om de gevechtsvliegtuigen, en nu gaat ook Nederland Oekraïense gevechtsvliegers opleiden. In Op1 vertelt Commandant der Strijdkrachten Onno Eichelsheim hoe dat in z’n werk gaat.

  • Het debatcentrum De Balie zette een Russische tank op het Leidseplein, om aandacht te vragen voor de toekomst van de democratie in Europa. Wat zijn de reacties en welke boodschap wil De Balie overbrengen? Directeur van De Balie Yoeri Albrecht schuift vanavond aan bij Op1.

  • Zo’n twintig Amsterdamse scholen worden bedreigd beschoten te worden. Twee scholen hebben de deuren al gesloten, maar is dat de juiste beslissing? In Op1 bespreken we het met wethouder Onderwijs, Jeugd en Armoedebestrijding Amsterdam Marjolein Moorman.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws