Nieuw: Operatie Beveiliging gemist? | Gids.tv

Nieuw: Operatie Beveiliging gemist?
Operatie Beveiliging

SBS 6
donderdag 18 juli 20:30 uur

Uitzending van Operatie beveiliging gemist?

Eerste aflevering Operatie Beveiliging gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma Operatie Beveiliging worden verschillende beveiligers gevolgd tijdens hun werk. Zo krijg je een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. EscalatieHoe beveilig je een festival als Lowlands waar ruim 60 duizend mensen op afkomen en hoe voorkom je escalatie wanneer een te groot aantal bezoekers zich in een kleine binnenstad manifesteert tijdens Pride Amsterdam? WerkzaamhedenVan drugsgebruik tot het controleren van tassen, maar ook het verwelkomen van bezoekers en het begeleiden van artiesten: het hoort allemaal bij het vak van beveiliging. Eerste afleveringIn de eerste aflevering van Operatie Beveiliging is onder andere te zien hoe de beveiligers in actie komen op het jaarlijkse Oktoberfest waar het flink uit de hand loopt door openbare dronkenschap. Ook hebben de beveiligers hun handen vol aan het vooral jonge publiek van de Nederlandse rapper Ronnie Flex waar de gillende- en flauwvallende meisjes voor onrust zorgen. Koningin Máxima weggevoerd na knokpartij Ethiopië Bekijk deze video » Milieuactivisten Extinction Rebellion verstoren vergadering Tweede Kamer Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Operatie beveiliging
Tip

Uitzending van Operatie Beveiliging gemist? In het nieuwe programma Operatie Beveiliging worden verschillende beveiligers gevolgd tijdens hun werk. Zo krijg je een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland.

Escalatie
Hoe beveilig je een festival als Lowlands waar ruim 60 duizend mensen op afkomen en hoe voorkom je escalatie wanneer een te groot aantal bezoekers zich in een kleine binnenstad manifesteert tijdens Pride Amsterdam?

Werkzaamheden
Van drugsgebruik tot het controleren van tassen, maar ook het verwelkomen van bezoekers en het begeleiden van artiesten: het hoort allemaal bij het vak van beveiliging.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van Operatie Beveiliging is onder andere te zien hoe de beveiligers in actie komen op het jaarlijkse Oktoberfest waar het flink uit de hand loopt door openbare dronkenschap. Ook hebben de beveiligers hun handen vol aan het vooral jonge publiek van de Nederlandse rapper Ronnie Flex waar de gillende- en flauwvallende meisjes voor onrust zorgen.

Bekijk deze aflevering van Operatie Beveiliging hier terug.

Tags: amsterdam, actie, beveiliging, nederland, drugsgebruik, festival, operatie, onrust, achter de schermen, binnenstad, oktoberfest, onzichtbare, eerste aflevering, beveiligers, show, escalatie, lowlands, reality, rapper, publiek, schermen, dronkenschap, meisjes, tassen, pride, werk, aflevering 1, ronnie flex, realityprogramma, seizoen

Operatie beveiliging NIEUWS & VIDEOS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.