Nieuw: Opsporing NL gemist? | Gids.tv

Nieuw: Opsporing NL gemist?
Amusement, Documentaire, reality, maatschappelijk

RTL 5
2022-05-30 20:29:00
Tip

Uitzending van Opsporing NL gemist? RTL heeft vanaf vanavond zijn eigen versie van Opsporing verzocht, al sinds jaar en dag een begrip bij de publieke omroep. In Opsporing NL, te zien op RTL 5, vragen presentator Pim Sedee, de politie en het Openbaar Ministerie aandacht voor (actuele) opsporingsonderzoeken.

Tips en informatie
Zo hopen ze tips en informatie binnen te krijgen om verdachten op te sporen, misdrijven op te lossen, criminaliteit te voorkomen en bovenal Nederland veiliger te maken. Met bewakingsbeelden, reconstructies, politiewoordvoerders en interviews met slachtoffers schetsen Sedee en politiewoordvoerder Shirien Elsaid de situatie en context waarbinnen een misdrijf heeft plaatsgevonden.

Locaties
Ze doen dit vanuit verschillende relevante locaties in Nederland en roepen getuigen of kijkers die deze situaties herkennen actief op om de politie te helpen met hun informatie. Franki Klarenbeek, Coördinator Landelijk Team Opsporingscommunicatie Politie: "Het is voor de politie heel waardevol dat mensen meehelpen in opsporingsonderzoeken. Zij zijn onze extra ogen en oren."

Bekijk deze aflevering van Opsporing NL hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Opsporing NL

Opsporing NL video's


Opsporing NL TV-Nieuws