Opsporing verzocht gemist? | Gids.tv

Opsporing verzocht gemist?
Opsporing verzocht

NPO 1
dinsdag 9 juli 20:35 uur

Uitzending van Opsporing Verzocht gemist?

Opsporing verzocht Vanavond onder andere in Opsporing Verzocht: Woensdagavond 3 juli net na zessen schoot een man op de Westkousdijk in Rotterdam op een auto. Hierbij raakte een 25-jarige man zwaar gewond. Hij overleed afgelopen weekend in het ziekenhuis. Vanavond toont de politie in Opsporing Verzocht beelden van de vluchtroute van de auto van de dader om de hulp van het publiek in te roepen bij het oplossen van deze zaak.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Opsporing Verzocht
Actueel

Uitzending van Opsporing verzocht gemist? Vanavond onder andere in Opsporing Verzocht:

Woensdagavond 3 juli net na zessen schoot een man op de Westkousdijk in Rotterdam op een auto. Hierbij raakte een 25-jarige man zwaar gewond. Hij overleed afgelopen weekend in het ziekenhuis. Vanavond toont de politie in Opsporing Verzocht beelden van de vluchtroute van de auto van de dader om de hulp van het publiek in te roepen bij het oplossen van deze zaak. Bekijk deze aflevering van Opsporing verzocht hier terug.

Tags: rotterdam, auto, politie, openbaar ministerie, ziekenhuis, verdachte, dader, uitzending, leiden, aanhouding, vluchtroute, samenwerking, opsporing, opsporing verzocht, misdaden, weekend, publiek, magazine, hulp, avrotros, tips, zwaar

Opsporing Verzocht NIEUWS & VIDEOS