Docu: Our Twinsane Wedding gemist? | Gids.tv

Docu: Our Twinsane Wedding gemist?
Our Twinsane Wedding

TLC
zaterdag 27 juli 20:00 uur
Tip

Uitzending van Our Twinsane Wedding gemist? Dat tweelingen wel eens dezelfde dingen doen en dezelfde kleren dragen, is algemeen bekend. Maar Brittany en Briana maken het wel erg extreem.

Trouwen
Niet alleen werken ze samen, wonen ze samen en slapen ze samen in hetzelfde bed, ze staan nu ook op het punt om met een andere identieke tweeling te trouwen die ze hebben ontmoet op het jaarlijkse Twins Days Festival in Ohio.

Samenwonen
Het is altijd al hun gezamenlijke wens geweest om te trouwen met een andere tweeling en die gaat nu eindelijk in vervulling. Maar denk niet dat Brittany en Briana na de bruiloft nu elk hun eigen weg gaan: het plan is vanaf dan met zijn vieren samen te wonen en een gezamenlijk gezin te stichten.

Dubbel
Dubbele pret of een recept voor dubbel drama? Het is te zien in de documentaire Our Twinsane Wedding op TLC. Bekijk op welk kanaal TLC bij jouw tv-aanbieder te vinden is.

Bekijk deze aflevering van Our Twinsane Wedding hier terug.

Tags: tweeling, tweelingen, kleren, trouwen, documentaire, ohio, festival, slapen, bruiloft, gezin, extreem, brittany, tlc, bed, wens, drama, recept

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.