Terug: Outback Opal Hunters gemist? | Gids.tv

Terug: Outback Opal Hunters gemist?
Amusement

Discovery
2021-03-05 20:30:00
Tip

Uitzending van Outback Opal Hunters gemist? In een nieuw seizoen gaan de Outback Opal Hunters weer op zoek naar de kleurrijke en zeer waardevolle edelsteen opaal. Elke vrijdag om 20:30 uur op Discovery.

Speld
Opaal is wel 500 keer meer waard dan goud - en dat heeft een reden: het is bijna onvindbaar en moeilijk uit de grond te krijgen. In de uitgestrekte Outback van Australië is het zoeken naar opaal als naar een speld in een hooiberg. Maar je hebt ook maar weinig nodig om rijk te worden.

Regenval
Het nieuwe seizoen begint echter desastreus voor hunter Rod Manning die er alleen voor staat, sinds zijn partner Les Walsh vorig jaar ernstig gewond raakte. Hij krijgt te maken met de ergste regenval in twintig jaar tijd, waardoor al zijn mijnen onderlopen en dreigen in te storten.

Risico
Ook Chris Cheal en zijn zonen hebben last van de storm op hun dure stuk grond waar ze tot nu toe geen enkel stukje opaal hebben gevonden. Hebben The Young Guns meer geluk? Zij nemen een groot risico door te boren in een gevaarlijke mijn.

Bekijk deze aflevering van Outback Opal Hunters hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Outback Opal Hunters
De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier