Terug: Outdaughtered gemist? | Gids.tv

Terug: Outdaughtered gemist?
Amusement

TLC
2020-07-01 20:30:00
Tip

Uitzending van Outdaughtered gemist? Vanaf vanavond is het nieuwste, vijfde seizoen van het realityprogramma Outdaughtered te zien op TLC. Elke woensdag om 20:30 uur zijn de avonturen van het gezin van Adam en Danielle met hun vijfling, The Busby's te volgen. Ook hoe het hen vergaat tijdens de recente lockdown.

Vijfling
Voor veel gezinnen is thuis zitten tijdens de lockdown al een hele opgave, maar dat is het al helemaal als je zes kinderen hebt, waaronder een jonge vijfling. Het overkomt The Busby's in dit nieuwe seizoen van Outdaughtered.

Skivakantie
Terwijl ze er in de eerste afleveringen nog nietsvermoedend op uit trekken met het gezin op skivakantie, komt de wereld bij thuiskomst abrupt tot een einde als het coronavirus ook Amerika heeft bereikt.

Alle zeilen bijzetten
Was hun leven met de bijna vijfjarige vijfling al behoorlijk hectisch, nu moeten Adam en Danielle helemaal alle zeilen bijzetten als ze plannen maken voor het thuisonderwijs van Blayke en het binnenhouden van de vijfling. Tijdens het seizoen worden de lockdown-maatregelen in Texas steeds scherper.

Bekijk deze aflevering van Outdaughtered hier terug.