Slot: Over Mijn Lijk gemist? | Gids.tv

Slot: Over Mijn Lijk gemist?
Over Mijn Lijk

NPO 1
2020-02-13 21:25:00

Uitzending van Over Mijn Lijk gemist?

Slotaflevering Over Mijn Lijk gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van Over Mijn Lijk, het programma waarin Tim Hofman gedurende ongeveer een jaar vijf ongeneeslijk zieke jonge mensen volgt. TelefoontjePresentator Tim krijgt in deze slotaflevering een verdrietig telefoontje op het moment dat hij onderweg is naar Rotterdam om afscheid te nemen van Lotte (32). DroomFabienne (21) droomde van een eigen tassenlijn. Nu ze er niet meer is, hebben klasgenoten en tweelingzus Yentl ervoor gezorgd dat haar droom tóch nog uitkomt: Fabiennes tas is te zien op een exposite. HoofdpijnVrienden en familie van Mirjam (30) komen samen om haar te herdenken, op precies dezelfde plek waar ze een jaar eerder haar dertigste verjaardag vierde. En Jeroen (30) heeft steeds meer last van zijn hoofd. De vraag is: komt de hoofdpijn door de bestraling of groeit de tumor? Over Mijn Lijk heeft Tim Hofman leven veranderd Bekijk deze video » Over Mijn Lijk: Tim Hofman neemt afscheid van Mirjam Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Tip

Uitzending van Over Mijn Lijk gemist? Vanavond is de laatste aflevering van Over Mijn Lijk, het programma waarin Tim Hofman gedurende ongeveer een jaar vijf ongeneeslijk zieke jonge mensen volgt.

Telefoontje
Presentator Tim krijgt in deze slotaflevering een verdrietig telefoontje op het moment dat hij onderweg is naar Rotterdam om afscheid te nemen van Lotte (32).

Droom
Fabienne (21) droomde van een eigen tassenlijn. Nu ze er niet meer is, hebben klasgenoten en tweelingzus Yentl ervoor gezorgd dat haar droom tóch nog uitkomt: Fabiennes tas is te zien op een exposite.

Hoofdpijn
Vrienden en familie van Mirjam (30) komen samen om haar te herdenken, op precies dezelfde plek waar ze een jaar eerder haar dertigste verjaardag vierde. En Jeroen (30) heeft steeds meer last van zijn hoofd. De vraag is: komt de hoofdpijn door de bestraling of groeit de tumor?

Bekijk deze aflevering van Over Mijn Lijk hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Over Mijn Lijk

Over Mijn Lijk video's


Over Mijn Lijk TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier