Nieuw: Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd gemist? | Gids.tv

Nieuw: Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd gemist?
Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

SBS 6
2020-02-10 20:30:00

Uitzending van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd gemist?

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe SBS6-programma 'Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd' reizen Patty Brard en Gordon de wereld over om bijzondere en bizarre schoonheids- en gezondheidsrituelen uit te proberen. Elke maandag om 20:30 uur. BehandelingenDe twee gaan op zoek naar behandelingen over de hele wereld om jong en gezond te blijven. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond met maar één doel: als herboren terugkomen. PijnlijkPatty en Gordon gaan alle uitdagingen aan. Daar komen ook pijnlijke of heftige traditionele behandelingen en therapieën in bijvoorbeeld Japan en India bij kijken. BloedzuigersVan levend begraven worden tot je laten steken door bijen of bloedzuigers en keihard in je gezicht geslagen worden. Gordon en Parry hebben er veel voor over om er jonger en aantrekkelijker dan ooit uit te zien. Bekijk promo van Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd Bekijk deze video » Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd: Gordon en Patty's reis begint in Oekraïne Bekijk deze video »
Uitzending :
Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd
Tip

Uitzending van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd gemist? In het nieuwe SBS6-programma 'Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd' reizen Patty Brard en Gordon de wereld over om bijzondere en bizarre schoonheids- en gezondheidsrituelen uit te proberen. Elke maandag om 20:30 uur.

Behandelingen
De twee gaan op zoek naar behandelingen over de hele wereld om jong en gezond te blijven. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond met maar één doel: als herboren terugkomen.

Pijnlijk
Patty en Gordon gaan alle uitdagingen aan. Daar komen ook pijnlijke of heftige traditionele behandelingen en therapieën in bijvoorbeeld Japan en India bij kijken.

Bloedzuigers
Van levend begraven worden tot je laten steken door bijen of bloedzuigers en keihard in je gezicht geslagen worden. Gordon en Parry hebben er veel voor over om er jonger en aantrekkelijker dan ooit uit te zien.

Bekijk deze aflevering van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd hier terug.

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier