Pauw: o.a. Sinan Can en Remco Breuker gemist? | Gids.tv

Pauw: o.a. Sinan Can en Remco Breuker gemist?
Pauw

NPO 1
2019-11-07 23:05:00

Uitzending van Pauw gemist?

Pauw: o.a. Sinan Can en Remco Breuker Talkshow. Seizoen 11 - Aflevering 29 van 60 . Te gast: Jan Kropf, Michael Ruperti, Sinan Can, Remco Breuker, Janny van der Heijden en Donnie.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Actueel

Uitzending van Pauw gemist? Vanavond onder andere in Pauw:

Sinan Can en Remco Breuker over Kim Jong-Un en Noord-Korea

Met informatie op zak die nog nooit eerder naar buiten is gekomen, reist Sinan Can voor het programma Synaps naar Zuid-Korea. Daar spreekt hij mensen die ontsnapt zijn aan het Noord-Koreaanse regime van Kim Jong-un. Zij laten hem zien dat het daar nog veel krankzinniger is dan wij al dachten. Hij schuift aan samen met hoogleraar Korea-studies Remco Breuker, die gevoelige informatie in handen heeft gekregen over het Noord-Koreaanse regime.

Rapper Donnie heeft eigen kookboek, Janny van der Heijden maakt winnaar Gouden Kookboek bekend

Het kookboek is populairder dan ooit en prijkt massaal bovenaan onze verlanglijstjes. Rapper Donnie vaart mee op dat succes en brengt vandaag zijn eerste kookboek uit. Ook start morgen de Kookboekenweek en dat betekent dat Janny van der Heijden het Gouden Kookboek 2019 mag uitreiken aan het beste kookboek van afgelopen jaar. Wie wint is nog even geheim, maar Janny neemt de winnaar of winnares vanavond mee naar PAUW!

Michael Ruperti en Jan Kropf doen aangifte tegen kamerleden DENK

DENK-kamerlid Selçuk Öztürk beschuldigde Nederlandse militairen in een debat over burgerslachtoffers in Irak van moord. Volgens voorzitter van de militairen vakbond, Jan Kropf, is hier echt een grens overschreden. Hij meldde zich bij advocaat Michael Ruperti, die namens ruim 1000 militairen de aangifte zal indienen.

Jeugdzorgwerkers over agressie in de jeugdzorg

Acht op de tien jeugdbeschermers en jeugdreclasseerders heeft het afgelopen jaar te maken gehad met agressie. Arjan is gezinsmanager bij Jeugdbescherming Amsterdam en heeft een pamflet opgericht voor betere bescherming van het kabinet. Samen met nog twee hulpverleners van de Jeugdbescherming vertelt hij over zijn ervaringen met agressie in hun vak. Bekijk deze aflevering van Pauw hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Pauw

Pauw video's


Pauw TV-Nieuws