Planeet Nigeria gemist? | Gids.tv

Planeet Nigeria gemist?
Planeet Nigeria

NPO 2
dinsdag 13 augustus 09:15 uur

Uitzending van Planeet Nigeria gemist?

Planeet Nigeria Documentairereeks waarin comedian en YouTuber Ikenna Azuike op ontdekkingsreis gaat door zijn geboorteland Nigeria. Seizoen 1 - Aflevering 4 van 6 - De Islam in Kano. Kano is de grootste islamitische stad van Nigeria. De ramadan is bijna ten einde en de stad maakt zich op voor een groot feest. Ikenna Azuike onderzoekt hoe religie het dagelijks leven in Kano bepaalt en loopt mee met de 'religieuze politie', die aangeeft hoe je je als jongere hoort te gedragen.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Planeet Nigeria
Herhaling

Uitzending van Planeet Nigeria gemist? Documentairereeks waarin comedian en YouTuber Ikenna Azuike op ontdekkingsreis gaat door zijn geboorteland Nigeria. Seizoen 1 - Aflevering 4 van 6 - De Islam in Kano.

Kano is de grootste islamitische stad van Nigeria. De ramadan is bijna ten einde en de stad maakt zich op voor een groot feest. Ikenna Azuike onderzoekt hoe religie het dagelijks leven in Kano bepaalt en loopt mee met de 'religieuze politie', die aangeeft hoe je je als jongere hoort te gedragen. Bekijk deze aflevering van Planeet Nigeria hier terug.

Tags: feest, islam, planeet, religie, kano, nigeria, ramadan, comedian, ikenna azuike, dagelijks leven, islamitische, stad, youtuber, aflevering 4, seizoen

Planeet Nigeria NIEUWS & VIDEOS


ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV