Planeet Nigeria gemist? | Gids.tv

Planeet Nigeria gemist?
Planeet Nigeria

NPO 2
2019-08-13 09:15:00

Uitzending van Planeet Nigeria gemist?

Planeet Nigeria Documentairereeks waarin comedian en YouTuber Ikenna Azuike op ontdekkingsreis gaat door zijn geboorteland Nigeria. Seizoen 1 - Aflevering 4 van 6 - De Islam in Kano. Kano is de grootste islamitische stad van Nigeria. De ramadan is bijna ten einde en de stad maakt zich op voor een groot feest. Ikenna Azuike onderzoekt hoe religie het dagelijks leven in Kano bepaalt en loopt mee met de 'religieuze politie', die aangeeft hoe je je als jongere hoort te gedragen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Herhaling

Uitzending van Planeet Nigeria gemist? Documentairereeks waarin comedian en YouTuber Ikenna Azuike op ontdekkingsreis gaat door zijn geboorteland Nigeria. Seizoen 1 - Aflevering 4 van 6 - De Islam in Kano.

Kano is de grootste islamitische stad van Nigeria. De ramadan is bijna ten einde en de stad maakt zich op voor een groot feest. Ikenna Azuike onderzoekt hoe religie het dagelijks leven in Kano bepaalt en loopt mee met de 'religieuze politie', die aangeeft hoe je je als jongere hoort te gedragen. Bekijk deze aflevering van Planeet Nigeria hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Planeet Nigeria

Planeet Nigeria TV-Nieuws