Pluijms Eetbare Wereld gemist? | Gids.tv

Pluijms Eetbare Wereld gemist?
Pluijms Eetbare Wereld

RTL 4
2019-10-12 13:57:00

Uitzending van Pluijms Eetbare Wereld gemist?

Pluijms Eetbare Wereld Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat. Seizoen 1 - Aflevering 2 - Noord-Ierland. René bezoekt deze week Noord-Ierland, waar een aantal jaar geleden bomaanslagen nog een dagelijkse realiteit waren. Nu is er ruimte voor optimisme en een prachtige eetcultuur met lokale producten. René krijgt kookles van een docent die niet alleen Michelinkoks heeft opgeleid, maar ook een kookles gaf aan Charles en Camilla.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Pluijms Eetbare Wereld

Uitzending van Pluijms Eetbare Wereld gemist? Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat. Seizoen 1 - Aflevering 2 - Noord-Ierland.

René bezoekt deze week Noord-Ierland, waar een aantal jaar geleden bomaanslagen nog een dagelijkse realiteit waren. Nu is er ruimte voor optimisme en een prachtige eetcultuur met lokale producten. René krijgt kookles van een docent die niet alleen Michelinkoks heeft opgeleid, maar ook een kookles gaf aan Charles en Camilla. Bekijk deze aflevering van Pluijms Eetbare Wereld hier terug.