Poldark gemist? | Gids.tv

Poldark gemist?
Poldark

NPO 2
zaterdag 25 mei 20:00 uur

Uitzending van Poldark gemist?

Poldark Britse historische dramaserie. Ondanks haar vergevorderde zwangerschap besluit Demelza toch uit vissen te gaan. Ross en Francis smeden nieuwe zakelijke plannen, maar George gooit roet in het eten. Ross krijgt bezoek van Trencrom, een smokkelaar die hem een twijfelachtig maar verlokkelijk aanbod doet. Als Dwight meerdere gevallen van scheurbuik constateert, schiet Caroline te hulp in een poging om indruk op hem te maken.
Uitzending
Bekijk de uitzending van Poldark
Serie

Uitzending van Poldark gemist? Britse historische dramaserie. Ondanks haar vergevorderde zwangerschap besluit Demelza toch uit vissen te gaan. Ross en Francis smeden nieuwe zakelijke plannen, maar George gooit roet in het eten. Ross krijgt bezoek van Trencrom, een smokkelaar die hem een twijfelachtig maar verlokkelijk aanbod doet. Als Dwight meerdere gevallen van scheurbuik constateert, schiet Caroline te hulp in een poging om indruk op hem te maken. Bekijk deze aflevering van Poldark hier terug.

Tags: vissen, zwangerschap, dramaserie, roet, smokkelaar, eten, hulp, poldark

Poldark NIEUWS & VIDEOS


ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.