Poldark gemist? | Gids.tv

Poldark gemist?
Poldark

NPO 2
zaterdag 5 januari 20:05 uur

Uitzending van Poldark gemist?

Poldark Britse dramaserie. In het Cornwall van de 18de eeuw staat Ross Poldark voor een keuze: bij het leger gaan of terechtstaan voor smokkelpraktijken. Hij gaat vechten in de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog en wanneer hij drie jaar later terugkeert, is alles veranderd. Zijn vader is dood, zijn huis is verwoest en zijn jeugdliefde is verloofd met een andere man. Bovendien jaagt hij enkele dorpelingen tegen zich in het harnas wanneer hij een vrouw uit hun klauwen redt.
Uitzending
Bekijk de uitzending van Poldark
Serie

Uitzending van Poldark gemist? Britse dramaserie. In het Cornwall van de 18de eeuw staat Ross Poldark voor een keuze: bij het leger gaan of terechtstaan voor smokkelpraktijken. Hij gaat vechten in de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog en wanneer hij drie jaar later terugkeert, is alles veranderd. Zijn vader is dood, zijn huis is verwoest en zijn jeugdliefde is verloofd met een andere man. Bovendien jaagt hij enkele dorpelingen tegen zich in het harnas wanneer hij een vrouw uit hun klauwen redt. Bekijk deze aflevering van Poldark hier terug.

Tags: leger, vrouw, terechtstaan, onafhankelijkheidsoorlog, dramaserie, eeuw, dood, vader, vechten, poldark

Poldark NIEUWS & VIDEOS


ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.