Terug: Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist? | Gids.tv

Terug: Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist?
Postcode Loterij Miljoenenjacht

SBS 6
zondag 8 september 19:55 uur

Uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist?

Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist? Bekijk hier de hele uitzending De spelshow met de grootste prijzenpot van Nederland is weer terug op televisie. Postcode Loterij Miljoenenjacht is voortaan, met Linda de Mol, te zien op SBS6. De komende vijf zondagen rond 20:00 uur. Kofferspel500 kandidaten in de studio strijden om die ene, felbegeerde plek in de finale. In de finale maakt de kandidaat met het beroemde kofferspel kans op een geldprijs van misschien wel vijf miljoen euro. Nieuwe spelonderdelenEr is een aantal nieuwe spelonderdelen, maar die worden in de uitzendingen duidelijk. Verder is er weinig veranderd aan het succesvolle format. ThuiswinnaarWinston Gerschtanowitz ook weer elke week op pad om ook een deelnemer van de Postcode Loterij thuis het gewonnen finalebedrag uit te reiken. Deelnemer verliest enorm geldbedrag in Miljoenenjacht-finale Bekijk deze video » Deelnemer Peter gaat helemaal de mist in bij Postcode Loterij Miljoenenjacht Bekijk deze video » Paul wint 124.000 euro in laatste Miljoenenjacht van seizoen Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht
Tip

Uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist? De spelshow met de grootste prijzenpot van Nederland is weer terug op televisie. Postcode Loterij Miljoenenjacht is voortaan, met Linda de Mol, te zien op SBS6. De komende vijf zondagen rond 20:00 uur.

Kofferspel
500 kandidaten in de studio strijden om die ene, felbegeerde plek in de finale. In de finale maakt de kandidaat met het beroemde kofferspel kans op een geldprijs van misschien wel vijf miljoen euro.

Nieuwe spelonderdelen
Er is een aantal nieuwe spelonderdelen, maar die worden in de uitzendingen duidelijk. Verder is er weinig veranderd aan het succesvolle format.

Thuiswinnaar
Winston Gerschtanowitz ook weer elke week op pad om ook een deelnemer van de Postcode Loterij thuis het gewonnen finalebedrag uit te reiken.

Bekijk deze aflevering van Postcode Loterij Miljoenenjacht hier terug.

Tags: loterij, miljoen, nederland, kandidaten, finale, televisie, miljoenenjacht, postcode loterij, kandidaat, spelshow, linda de mol, geldprijs, sbs6, winston gerschtanowitz, plek, format, aflevering 1, de mol, studio, seizoen

Postcode Loterij Miljoenenjacht NIEUWS & VIDEOS