Terug: Praat Nederlands Met Me gemist? | Gids.tv

Terug: Praat Nederlands Met Me gemist?
Praat Nederlands Met Me

RTL 4
donderdag 24 oktober 20:32 uur

Uitzending van Praat Nederlands Met Me gemist?

Eerste aflevering Praat Nederlands Met Me gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start een nieuw seizoen van het komische quizprogramma Praat Nederlands Met Me, over de verschillende vormen van taal. Soorten taalDrie teams strijden tegen elkaar in zes spelrondes. Ze krijgen vragen over bijvoorbeeld taalgebruik in WhatsApp, straattaal, kantoortaal en communiceren met emoji's. TeamcaptainsArt Rooijakkers presenteert het programma. Martijn Koning, Georgina Verbaan en Jeroom Snelders zijn de vaste teamcaptains. Zij spelen elke week met een andere bekende Nederlander in hun team. FinaleDe duo's met de meeste punten gaan door naar de finale en nemen het tegen elkaar op. Het duo dat wint, is het meest allround in alle vormen van taal. In Praat Nederlands met me: een spiekende Steven? Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Praat Nederlands Met Me
Tip

Uitzending van Praat Nederlands Met Me gemist? Vanavond start een nieuw seizoen van het komische quizprogramma Praat Nederlands Met Me, over de verschillende vormen van taal.

Soorten taal
Drie teams strijden tegen elkaar in zes spelrondes. Ze krijgen vragen over bijvoorbeeld taalgebruik in WhatsApp, straattaal, kantoortaal en communiceren met emoji's.

Teamcaptains
Art Rooijakkers presenteert het programma. Martijn Koning, Georgina Verbaan en Jeroom Snelders zijn de vaste teamcaptains. Zij spelen elke week met een andere bekende Nederlander in hun team.

Finale
De duo's met de meeste punten gaan door naar de finale en nemen het tegen elkaar op. Het duo dat wint, is het meest allround in alle vormen van taal.

Bekijk deze aflevering van Praat Nederlands Met Me hier terug.

Tags: taal, koning, nederlander, finale, taalgebruik, georgina verbaan, whatsapp, bekende nederlander, spelshow, art rooijakkers, start, martijn koning, team, straattaal, emoji, teamcaptains, nieuw seizoen, aflevering 1, seizoen 2, duo, seizoen, praat nederlands met me

Praat Nederlands Met Me NIEUWS & VIDEOS