Praat Nederlands Met Me gemist? | Gids.tv

Praat Nederlands Met Me gemist?
Praat Nederlands Met Me

RTL 4
donderdag 7 november 20:33 uur

Uitzending van Praat Nederlands Met Me gemist?

Praat Nederlands Met Me Spelshow over alle nieuwe vormen van taal. Seizoen 2 - Aflevering 3. Al deze vormen kunnen tot spraakverwarring leiden en dat zorgt in het programma voor hilarische momenten. Onder begeleiding van Art Rooijakkers strijden drie teams tegen elkaar in zes verschillende spelrondes. Teamcaptains Georgina Verbaan, Jeroom Snelders en Martijn Koning, die afwisselt met Pieter Derks, spelen samen met een gast-BN'er. De duo's met de meeste punten gaan door naar de finale en nemen het tegen elkaar op. Het duo dat wint, is het meest allround in alle vormen van taal.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Praat Nederlands Met Me

Uitzending van Praat Nederlands Met Me gemist? Spelshow over alle nieuwe vormen van taal. Seizoen 2 - Aflevering 3.

Al deze vormen kunnen tot spraakverwarring leiden en dat zorgt in het programma voor hilarische momenten. Onder begeleiding van Art Rooijakkers strijden drie teams tegen elkaar in zes verschillende spelrondes. Teamcaptains Georgina Verbaan, Jeroom Snelders en Martijn Koning, die afwisselt met Pieter Derks, spelen samen met een gast-BN'er. De duo's met de meeste punten gaan door naar de finale en nemen het tegen elkaar op. Het duo dat wint, is het meest allround in alle vormen van taal. Bekijk deze aflevering van Praat Nederlands Met Me hier terug.

Tags: taal, koning, leiden, finale, georgina verbaan, spelshow, art rooijakkers, martijn koning, pieter derks, teamcaptains, seizoen 2, aflevering 3, duo, seizoen, praat nederlands met me

Praat Nederlands Met Me NIEUWS & VIDEOS