Raad eens hoeveel ik van je hou gemist? | Gids.tv

Raad eens hoeveel ik van je hou gemist?
Animatie, Jeugd

NPO 3
2022-01-14 10:10:00

Uitzending van Raad eens hoeveel ik van je hou gemist?

Raad eens hoeveel ik van je hou Seizoen 1 - Aflevering 31 van 52 - Ik wil ook graag vliegen - NTR Hazeltje wil ook graag vliegen, net als Donsje. Hij probeert 't met z'n oren, met z'n armen en met herfstblaadjes, maar niets lijkt te helpen. Kleine Veldmuis, die ook wel wil vliegen, sluit zich bij Hazeltje aan. Grote Haas stelt voor om een grote hoop van bladeren te maken, zodat ze daar op kunnen liggen en kunnen nadenken over hoe je kunt vliegen. Grote Haas krijgt een idee. Hij kan Hazeltje laten vliegen door hem op te tillen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Uitzending van Raad eens hoeveel ik van je hou gemist? Seizoen 1 - Aflevering 31 van 52 - Ik wil ook graag vliegen - NTR

Hazeltje wil ook graag vliegen, net als Donsje. Hij probeert 't met z'n oren, met z'n armen en met herfstblaadjes, maar niets lijkt te helpen. Kleine Veldmuis, die ook wel wil vliegen, sluit zich bij Hazeltje aan. Grote Haas stelt voor om een grote hoop van bladeren te maken, zodat ze daar op kunnen liggen en kunnen nadenken over hoe je kunt vliegen. Grote Haas krijgt een idee. Hij kan Hazeltje laten vliegen door hem op te tillen. Bekijk deze aflevering van Raad eens hoeveel ik van je hou hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Raad eens hoeveel ik van je hou