Live: kwalificatie Formule 1 GP Frankrijk gemist? | Gids.tv

Live: kwalificatie Formule 1 GP Frankrijk gemist?
Sport

Ziggo Sport
2021-06-19 14:15:00
Tip

Uitzending van Racing: GP van Frankrijk Kwalificatie gemist? Voorbeschouwing en om 15:00 uur live verslag van de kwalificatie van de GP van Frankrijk op Ziggo Sport en betaalzender Ziggo Sport Select.

De Formule 1 is dit seizoen nog maar vier keer per jaar gratis te zien op RTL Duitsland en dat is niet dit weekend in Frankrijk. Alleen als je een Ziggo-tv-abonnement hebt (Ziggo Sport, kanaal 14) of een abonnement op het sportpakket Ziggo Sport Totaal kun je alles van de Formule 1 live op tv kijken. Bekijk ook op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te vinden is.

Paul Ricard
De zevende race van het seizoen wordt gereden in op Circuit Paul Ricard, dat drie jaar geleden na lange afwezigheid weer onderdeel van de Formule 1-kalender werd. Rob Kamphues en Robert Doornbos bespreken de kwalificatie. Het commentaar komt van Olav Mol.

Titelstrijd
Max Verstappen is ondanks zijn uitvalbeurt in Azerbeidzjan de leider in de WK-stand gebleven. Lewis Hamilton kreeg de kans om veel punten te pakken, maar verremde zich in de laatste ronde en bleef puntloos.

Tijdschema
Het tijdschema van de Formule 1 GP van Frankrijk 2021:

Zaterdag 19 juni

  • 12:00 uur: vrije training 3
  • 14:15 uur: voorbeschouwing kwalificatie
  • 15:00 uur: kwalificatie

Zondag 20 juni

  • 13:45 uur: voorbeschouwing race
  • 15:00 uur: race

Bekijk de volledige Formule 1-kalender van 2021.

Bekijk deze aflevering van Racing: GP van Frankrijk Kwalificatie hier terug.

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier