Live: kwalificatie GP van Mexico gemist? | Gids.tv

Live: kwalificatie GP van Mexico gemist?
Sport

Ziggo Sport
2021-11-06 20:15:00
Tip

Uitzending van Racing: GP van Mexico Kwalificatie gemist? Voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van de kwalificatie voor de Formule 1 GP van Mexico op Ziggo Sport en betaalzender Ziggo Sport Select.

De Formule 1 is dit seizoen nog maar vier keer per jaar gratis te zien op RTL Duitsland en dat is niet dit weekend in Portugal. Alleen als je een Ziggo tv-abonnement hebt (Ziggo Sport, kanaal 14) of een abonnement op het sportpakket Ziggo Sport Totaal kun je alles van de Formule 1 live op tv kijken. Bekijk op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te vinden is.

Mexico-Stad
De achttiende race van het Formule 1-seizoen wordt verreden op circuit Autódromo Hermanos Rodríguez in Mexico-Stad. Na een jaar afwezigheid, in verband met de coronapandemie, is de race in Mexico weer terug op de kalender. Presentator Rob Kamphues bespreekt met analist en oud-coureur Robert Doornbos de kwalificatie. Commentaar is er van Olav Mol en Jack Plooij.

Titelstrijd
Nog altijd zijn Max Verstappen en Lewis Hamilton verwikkeld in een hevige strijd om het kampioenschap. Verstappen verstevigde zijn positie door twee weken geleden in de Verenigde Staten te winnen; hij heeft nu 287,5 punten, Hamilton staat op 275,5 punten. Er zijn nog vijf races te gaan, inclusief de GP van Mexico.

Tijdschema
Het tijdschema van de Formule 1 GP van Mexico 2021:

Zaterdag 6 november:

  • 20:15 uur: voorbeschouwing kwalificatie
  • 21:00 uur: kwalificatie

Zondag 7 november:

  • 18:45 uur: voorbeschouwing race
  • 20:00 uur: race

Bekijk de volledige Formule 1-kalender van 2021.

Bekijk deze aflevering van Racing: GP van Mexico Kwalificatie hier terug.