Live: kwalificatie Formule 1 GP Portugal gemist? | Gids.tv

Live: kwalificatie Formule 1 GP Portugal gemist?
Sport

Ziggo Sport
2021-05-01 15:15:00
Tip

Uitzending van Racing: GP van Portugal Kwalificatie gemist? Voorbeschouwing en om 16:00 uur live verslag van de kwalificatie van de GP van Portugal op Ziggo Sport en betaalzender Ziggo Sport Select.

De Formule 1 is dit seizoen nog maar vier keer per jaar gratis te zien op RTL Duitsland en dat is niet dit weekend in Portugal. Alleen als je een Ziggo-tv-abonnement hebt (Ziggo Sport, kanaal 14) of een abonnement op het sportpakket Ziggo Sport Totaal kun je alles van de Formule 1 live op tv kijken. Bekijk ook op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te vinden is.

Portimão
De derde race van het seizoen wordt gereden in het Portugese Portimão, dat sinds de coronapandemie als extra circuit in Europa is toegevoegd aan de Formule 1-kalender. Rob Kamphues en Robert Doornbos bespreken de kwalificatie. Het commentaar komt van Olav Mol en Jack Plooij.

Titelstrijd
Regerend wereldkampioen Lewis Hamilton en zijn grote uitdager Max Verstappen hebben allebei één race gewonnen en gaan aan kop in de strijd om de wereldtitel.

Tijdschema
Het tijdschema van de Formule 1 GP van Portugal 2021:

Zaterdag 1 mei:

  • 15:15 uur: voorbeschouwing kwalificatie
  • 16:00 uur: kwalificatie

Zondag 2 mei:

  • 14:45 uur: voorbeschouwing race
  • 16:00 uur: race

Bekijk de volledige Formule 1-kalender van 2021.

Bekijk deze aflevering van Racing: GP van Portugal Kwalificatie hier terug.

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier