Live: Formule 1 GP van Stiermarken gemist? | Gids.tv

Live: Formule 1 GP van Stiermarken gemist?
Sport

Ziggo Sport
2021-06-27 13:45:00
Tip

Uitzending van Racing: GP van Stiermarken Race gemist? Voorbeschouwing en om 15:00 uur live verslag van de GP van Stiermarken op Ziggo Sport en betaalzender Ziggo Sport Select.

De Formule 1 is dit seizoen nog maar vier keer per jaar gratis te zien op RTL Duitsland en dat is niet dit weekend in Oostenrijk. Alleen als je een Ziggo-tv-abonnement hebt (Ziggo Sport, kanaal 14) of een abonnement op het sportpakket Ziggo Sport Totaal kun je alles van de Formule 1 live op tv kijken. Bekijk ook op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te vinden is.

Stiermarken
De GP van Stiermarken is vorig jaar in het leven geroepen toen de Formule 1 extra races nodig had om de door corona weggevallen locaties op te vangen. Op de Red Bull Ring in Oostenrijk kwam naast de GP van Oostenrijk ook die van Stiermarken. Over een week is de GP van Oostenrijk van dit jaar.

Verstappen
Na een razend spannende GP van Frankrijk is Max Verstappen uitgelopen op Lewis Hamilton in de WK-stand. Het verschil is na Verstappens overwinning twaalf punten geworden.

Tijdschema
Het tijdschema van de Formule 1 GP van Stiermarken 2021:

Zaterdag 26 juni

  • 12:00 uur: vrije training 3
  • 14:15 uur: voorbeschouwing kwalificatie
  • 15:00 uur: kwalificatie

Zondag 27 juni

  • 13:45 uur: voorbeschouwing race
  • 15:00 uur: race

Bekijk de volledige Formule 1-kalender van 2021.

Bekijk deze aflevering van Racing: GP van Stiermarken Race hier terug.

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier