Terug: Renovation Island gemist? | Gids.tv

Terug: Renovation Island gemist?
Amusement

TLC
2021-09-21 21:30:00
Tip

Uitzending van Renovation Island gemist? In het nieuwe seizoen van Renovation Island is te zien hoe de familie Baeumler een vervallen beachresort te renoveert en draaiende probeert te houden. Elke dinsdag om 21:30 uur op TLC.

Sluiten
Na maanden hard werken, hadden de Baeumlers het eindelijk voor elkaar: een eigen resort op de Bahama's. De coronacrisis gooide roet in het eten, waardoor ze hun deuren tijdelijk moesten sluiten en zo al hun plannen omgooiden.

Resort
Bryan en Sarah laten zich ook hierdoor niet uit het veld slaan en doen er alles aan om straks alsnog een goed draaiend resort te hebben, zoals te zien is in dit nieuwe seizoen van Renovation Island.

Bouwen
Ondertussen gebruiken ze de tijd om nog wat urgente aanpassingen te doen zoals het bouwen van een eetgelegenheid in de buitenlucht en een schoolgebouw voor de kinderen.

Kosten
Als acht weken later de lockdown voorbij is, zijn ze erg verheugd – al mogen ze wel minder gasten ontvangen dan ze hoopten. Terwijl de kosten voor personeel wel maximaal dorlopen. Hoe handelen de Baeumlers hun eerste jaar onder deze moeilijke omstandigheden?

Bekijk deze aflevering van Renovation Island hier terug.