Live: Rode Lopershow Gouden Televizier-Ring Gala gemist? | Gids.tv

Live: Rode Lopershow Gouden Televizier-Ring Gala gemist?
Rode Lopershow Gouden Televizier-Ring Gala 2019

NPO 1
2019-10-09 20:35:00

Uitzending van Rode Lopershow Gouden Televizier-Ring Gala 2019 gemist?

Rode Lopershow Gouden Televizier-Ring Gala 2019 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Liveverslag vanaf de rode loper van het 54ste Gouden Televizier-Ring Gala, gepresenteerd door Britt Dekker. Maik de BoerZe gaat in gesprek met de kanshebbers voor de belangrijkste televisieprijzen van Nederland. Lifestyle-deskundige Maik de Boer gaat op zoek naar de centrale vraag op de rode loper: wat dragen de sterren? Digital Impact-prijsIn de Rode Lopershow wordt de eerste prijs van de avond, de Televizier-Ster Digital Impact, uitgereikt aan het programma met de leukste online-ervaring voor de kijker. Hiervoor zijn Boer zoekt Vrouw (KRO-NCRV), Expeditie Robinson (RTL 5) en Heel Holland Bakt (Omroep MAX) genomineerd. GalaOm 21:10 uur begint het Gouden Televizier-Ring Gala, waarin alle overige tv-prijzen worden uitgereikt. NominatiesDe drie programma's die kans maken op de Gouden Televizier-Ring zijn Beste Zangers, Chateau Meiland en Expeditie Robinson. Ook worden er weer een aantal Gouden Televizier-Sterren uitgereikt aan presentatoren. Onder anderen André van Duin, Chantal Janzen en Eva Jinek zijn dit jaar genomineerd. Dit zijn de absolute favorieten voor de gouden televizier ring Bekijk deze video » Angela de Jong: "Het kan haast niet anders dan dat Chateau Meiland de Televizier-Ring wint" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Tip

Uitzending van Rode Lopershow Gouden Televizier-Ring Gala 2019 gemist? Liveverslag vanaf de rode loper van het 54ste Gouden Televizier-Ring Gala, gepresenteerd door Britt Dekker.

Maik de Boer
Ze gaat in gesprek met de kanshebbers voor de belangrijkste televisieprijzen van Nederland. Lifestyle-deskundige Maik de Boer gaat op zoek naar de centrale vraag op de rode loper: wat dragen de sterren?

Digital Impact-prijs
In de Rode Lopershow wordt de eerste prijs van de avond, de Televizier-Ster Digital Impact, uitgereikt aan het programma met de leukste online-ervaring voor de kijker. Hiervoor zijn Boer zoekt Vrouw (KRO-NCRV), Expeditie Robinson (RTL 5) en Heel Holland Bakt (Omroep MAX) genomineerd.

Gala
Om 21:10 uur begint het Gouden Televizier-Ring Gala, waarin alle overige tv-prijzen worden uitgereikt.

Nominaties
De drie programma's die kans maken op de Gouden Televizier-Ring zijn Beste Zangers, Chateau Meiland en Expeditie Robinson. Ook worden er weer een aantal Gouden Televizier-Sterren uitgereikt aan presentatoren. Onder anderen André van Duin, Chantal Janzen en Eva Jinek zijn dit jaar genomineerd.

Bekijk deze aflevering van Rode Lopershow Gouden Televizier-Ring Gala 2019 hier terug.